החיים קשים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיים קשים לי
    נאור
    06/06/2014

אני לא יודע מאיפה להתחיל ..אני יודע דבר אחד רק שהחיים שלי קשים אני בן אדם שאפילו לא יודי לבטא את עצמי לנסח לדבר כמו שצריך מילדות הכל היה לי קשה עד היום שהיום אני בן 23 כל הזמן בוכה לא עובד לא מסתדר אם כלום פשוט כלום לא מסתגל אני מהאנשים שתמיד היו לבד בצד וישתקו ..תמיד יש לי בראש את המחשבה שמעציבה אותי אני נזכר בצבא תמיד או באנשים שם שהינו לפעמים יושבים וחושב לעצמי איך הכל עובר ונגמר בחיים אפילו חברים טובים פתאום כל אחד הולך וזה מכניס אותי לדיכאון אני בוכה מזה ומרגיש שלא הגעתי לכלום שהחיים לא ממש בשבילי כי קשה לי הכל כל דבר מעציב אותי אני לא יודע מה לעשות לא יודע מי אני מה אני לאן אני פונה למה לא הולך לי כלום הכל גם כלכך משעמם ועלוב ממש חסר טעם אין כלום ..מרגיש בנאדם שהחיים שלו מיום ליום יותר מתרקבים ועלובים ..רציתי לדעת מה אני עושה בעולם הזה אם אני לא יכול חהתמודד אם כלום ..היתי אצל פסיכולוג פרטי כמה פעמים ולא עזר כלום וכאב לי על הכסף שההורים שילמו ..היתי אצל פסיכיאטר בגיל 17 ולקחתי כדורים שעשו אותי רובוט וגם לא עזרו ואני בן 23 לא יודע לאן לפנות בחיים מה איתי? קשה לי אפילו להסתכל לעולם בעינים ברחוב אני תמיד אם העינים למטה ..מתחנן לעזרה מה אני עושה..תודה:/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החיים קשים לי

הוספת תגובה

• תסתכל על חצי הכוס המלאה

אפרת
    09/06/2014

היי.

תראה, יש לך הורים שאוהבים אותך ודואגים לך, והם מימנו לך את הטיפול אצל הפסיכולוג, אז תתעודד מזה שיש לך הורים טובים. יש כאלה שגם את זה אין להם.

אל תסתכל על מה שאין לך, תתסכל על מה שיש לך גם אם מדובר רק בדברים קטנים שאתה כן מצליח לעשות.

תעשה דברים קטנים שאתה יכול לעשות ותשמח בהם, ולאט לאט תצליח לעשות דברים גדולים יותר.

אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש טיפולים לבעיה

אודם
    16/06/2014

גש לטיפול. יש טיפולים מצוינים בעזרתם אנשים מחלימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים קשים לי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/06/2014

אין מנוס, יש צורך לפנות לפסיכיאטר אחר, אשר מטפל בשילוב תרופות ושיחות.
    מיניסיון, שילוב של תרופות ושיחות טיפוליות מהווה את הפיתרון הטוב והיעיל ביותר במרבית הבעיות הנפשיות הממושכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו