מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החיים קשים לינאור06/06/2014
אני לא יודע מאיפה להתחיל ..אני יודע דבר אחד רק שהחיים שלי קשים אני בן אדם שאפילו לא יודי לבטא את עצמי לנסח לדבר כמו שצריך מילדות הכל היה לי קשה עד היום שהיום אני בן 23 כל הזמן בוכה לא עובד לא מסתדר אם כלום פשוט כלום לא מסתגל אני מהאנשים שתמיד היו לבד בצד וישתקו ..תמיד יש לי בראש את המחשבה שמעציבה אותי אני נזכר בצבא תמיד או באנשים שם שהינו לפעמים יושבים וחושב לעצמי איך הכל עובר ונגמר בחיים אפילו חברים טובים פתאום כל אחד הולך וזה מכניס אותי לדיכאון אני בוכה מזה ומרגיש שלא הגעתי לכלום שהחיים לא ממש בשבילי כי קשה לי הכל כל דבר מעציב אותי אני לא יודע מה לעשות לא יודע מי אני מה אני לאן אני פונה למה לא הולך לי כלום הכל גם כלכך משעמם ועלוב ממש חסר טעם אין כלום ..מרגיש בנאדם שהחיים שלו מיום ליום יותר מתרקבים ועלובים ..רציתי לדעת מה אני עושה בעולם הזה אם אני לא יכול חהתמודד אם כלום ..היתי אצל פסיכולוג פרטי כמה פעמים ולא עזר כלום וכאב לי על הכסף שההורים שילמו ..היתי אצל פסיכיאטר בגיל 17 ולקחתי כדורים שעשו אותי רובוט וגם לא עזרו ואני בן 23 לא יודע לאן לפנות בחיים מה איתי? קשה לי אפילו להסתכל לעולם בעינים ברחוב אני תמיד אם העינים למטה ..מתחנן לעזרה מה אני עושה..תודה:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסתכל על חצי הכוס המלאה
אפרת09/06/2014היי.
תראה, יש לך הורים שאוהבים אותך ודואגים לך, והם מימנו לך את הטיפול אצל הפסיכולוג, אז תתעודד מזה שיש לך הורים טובים. יש כאלה שגם את זה אין להם.
אל תסתכל על מה שאין לך, תתסכל על מה שיש לך גם אם מדובר רק בדברים קטנים שאתה כן מצליח לעשות.
תעשה דברים קטנים שאתה יכול לעשות ותשמח בהם, ולאט לאט תצליח לעשות דברים גדולים יותר.
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפולים לבעיה
אודם16/06/2014גש לטיפול. יש טיפולים מצוינים בעזרתם אנשים מחלימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים קשים לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014אין מנוס, יש צורך לפנות לפסיכיאטר אחר, אשר מטפל בשילוב תרופות ושיחות.
מיניסיון, שילוב של תרופות ושיחות טיפוליות מהווה את הפיתרון הטוב והיעיל ביותר במרבית הבעיות הנפשיות הממושכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)