קלונקס ודרלין לפני טסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס ודרלין לפני טסט
    אנונימית
    14/06/2014

שלום,
    שבוע הבא אני ניגשת לטסט (בת 17). אני סובלת מחרדה חברתית וחרדה כללית כבר כמה שנים. בכל ההחלפות שהיו לי (שיעורי נהיגה עם מורים אחרים כדי להתרגל לקראת הטסט) המורים דווחו למורה שלי שאני מאוד מאוד לחוצה וזה משתק אותי. הלב שלי דופק חזק, אני מתחילה להזיע, עושה שטויות, לא מצליחה לחשוב.
    בד"כ במצבים כאלה אני לוקחת דרלין 10 מ"ג, כדי לנטרל דפיקות לב ותופעות דומות, בלילה לפני אני לוקחת קלונקס. אני מטופלת בסרוקוול 150 mg XR באופן קבוע.
    ההתלבטות היא, מכיוון שהטסט מוקדם בשבע בבוקר. אני פוחדת שאם אקח קלונקס בערב זה ישפיע על העירנות שלי בבוקר ושאם אקח דרלין בבוקר זה לא יספיק להשפיע.
    לכן רציתי לשאול לכמה זמן קלונקס משפיע ובאיזה שעה בערך צריך לקחת אותו בערב על מנת שלא יפגע בעירנותי בבוקר? ותוך כמה זמן דרלין משפיע? כמה זמן לפני הטסט לקחת?
    בנוסף, רציתי לשאול האם ניתן לקחת גלולות דיאנה 35 יחד עם דרלין.?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס ודרלין לפני טסט

הוספת תגובה

• קלונקס ודרלין לפני טסט - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/06/2014

ממליץ לנסות למצות דרלין בלבד, לאחר התיעצות עם רופא משפחה וניטור לחץ דם ודופק במינון גדול יותר. ( ניסיון ליטול מינון של 20 מ''ג , בקופ'ח, תחת מעקב צוות הרפואי, לפני הנטילה בזמן אמת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו