מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת זיפרקסה בפתאומיות-גרמה לנזקיםגיא15/06/2014
שלום
הייתי במשך חודשיים על מינון 15 מ"ג זיפקרסה.
לפני 10 חודשים, ברוב טמטום, הורדתי את מינון התרופה על דעת עצמי: 5 מ"ג בכל שבועיים, כך שאחרי חודש הייתי "נקי" מכדורים.
מבחינה נפשית לא הרגשתי שום בעיה ואני מתפקד טוב מאז הפסקת התרופה. גם מבחינה פיזית לא הייתה בעיה, עד לאחרונה.
העניין הוא, שלפני כ-3 חודשים החלו לי כל מיני תופעות בגוף (שעד עכשיו קיימות, עם עליות וירידות):
-בכפות הידיים: בעיות זרימת דם (קצת כמו תסמונת רנו) + רעד קל + היה גם קצת נימול
-בכפות הרגליים: בעיות בזרימת דם
*האם יכול להיות שיש קשר להפסקת התרופה בצורה לא מבוקרת, כמתואר לעיל? ושהתסמינים מופיעים רק אחרי 7 חודשים מאז הורדת התרופה? אם כן, מה סביר שנפגע? מערכת העצבים? איך אוכל לבדוק זאת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת זיפרקסה בפתאומיות-גרמה לנזקים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2014פחות סביר..
מומלץ יעוץ ובדיקה של רופא משפחה ושלילת בעיה גופנית.
באם נשללה בעיה גופנית יש לפנות ליעוץ פסיכיאטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)