ויפאקס IR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס IR
    מור
    19/06/2014

נוטלת ויפאקס 37.5 מ"ג. עד לפני כשנה נטלתי 75 מ"ג, וירדתי ל37.5 מ"ג.
    עכשיו אני רוצה להפסיק לגמרי לקחת את הכדור.

ירדתי ל37.5 מ"ג בהוראת רופא פסיכיאטר (שגם הוא היה מופתע מהכמויות המזעריות שהגוף שלי מסתפק בהן).

עכשיו אני רוצה להפסיק לחלוטין לקחת כדורים, אני עוברת לדרך טבעית.
    אבל גם לרדת מהכמות הקטנה הזו אני לא מצליחה.

תחילה חציתי את הכדור ל2 ולקחתי במשך שבוע, אבל אפילו שהפסקתי לקחת את החצי של ה37.5, סבלתי נורא מתופעות לוואי, לא הצלחתי לסבול אותן וחזרתי לקחת חצי כדור.

אני לא יכולה ללכת לפסיכיאטר, נגמרו לי הביקורים המוזלים דרך קופת החולים, ואין לי כסף מיותר.

איך מפסיקים??
    אני לא מוכנה לסבול את התופעות האלה, אני לא מצליחה לעשות שום דבר!
    האם שינה תרופה שאני יכולה להעזר בה בתקופה הזו? (אך כמובן תרופה שאני יכולה לקחת מרופא משפחה, שוב- אין לי כסף לביקור אצל פסיכיאטר).
    האם יש תרופה טבעית שאני יכולה לרכוש בבית מרקחת/ פארמים?
    מה לעשות כדי להצליח לעבור את תקופת הגמילה המרושעת הזאת??

אשמח מאוד לעזרה
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס IR

הוספת תגובה

• שאלה למור

רונן
    19/06/2014

איך באים לידי ביטוי תופעות הלוואי שלך? כעקרון ירידה במינון בצורה מבוקרת והדרגתית צריכה להספיק . אני גם נוטל את הכדור הזה אשמח לשמוע ממך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רונן

מור
    19/06/2014

תופעות לוואי- חולשה, כובד, קצרים במוח (מן תחושת סחרחורת בתוך המוח, משהו מטריד!!!), עייפות, חוסר חשק, תאבון מוגבר/ חוסר תאבון טוטאלי.

אני יכולה להגיד לך שהכדור סייע לי למשך שנים ארוכות, אבל עברתי דרך של הרבה עבודה והגיע הזמן למצוא דרכים פחות מזיקות.

אם יש לך עוד שאלות- אני אשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

רונן
    20/06/2014

שמחתי שענית לי :-) אני סובל מהפרעות שינה, שגרמו לי לדיכאון וחרדות מצב ממש לא פשוט. הכדור הזה פחות או יותר מאזן אותי ,לאחר שכדורים אחרים לא עזרו . אני בטוח שאהיה יותר מאושר ויותר שלם עם עצמי, בעיות השינה יפתרו ואז אשקול להפסיק את הכדור.אני גם חושב שצריך להפסיק עם הרעל הזה ,ברגע שמרגישים טוב ויציבים תקופה ארוכה. כמובן שזה צריך להיות בהדרגה ובפיקוח רופא. אם יש לך פייסבוק אשמח אם נתחבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו