ד'ר דוויד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד'ר דוויד
    דני
    19/06/2014

שאלה לכל הפסיכיאטרים. ואודה לתשובה כנה. היני נירולוג מניו ג'רזי. והשאלה שלי היא כמה מטופלים הצלחתם לרפא מן המחלה שלהם. לא כולל חרדה ודיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד'ר דוויד

הוספת תגובה

• שלום לניורולוג

רונן
    20/06/2014

מדוע לא כולל דיכאון וחרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר דוויד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/06/2014

ראשית יש להגדיר מחלה , על מה מדובר.
    אני יודע להגיד שפסיכיאטריה מצילה חיי אדם רבים , מניעת אובדנות ותוקפנות , ובמיוחד מאוד יעילה להוריד סבל, לתרום לחזרה לתפקוד ולשפר איכות חיים.

להזכיר לך, ד'ר דויד, מרבית המטופלים שלנו סובלים מדיכאון וחרדה, ומספר לא מועט מהם מחלימים.

בניורולוגיה גם, לא כל המטופלים זה ALS , MS וכו.. יש גם TIA , פאציאליס שחולף ועוד מצבים רפואים שיש החלמה.

לא ברור לי מטרת השאלה , אך מקווה שהתשובה מספיק כנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניו זילנד

אליאנה
    29/06/2014

מסתבר שהשיטה בה הפסיכיאטר , פסיכולוג, עובדת סוציאלית , בני משפחה, מכרים ביום יום והמטופל עובדים בצוותא זו השיטה עם אחוזי ההצלחה להחלמה מלאה הכי טובים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו