מצב נפשי וכאבים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב נפשי וכאבים..
    אבי
    23/06/2014

שלום..
    אני אפילו לא יודע איך להתחיל..
    אני סובל שנים מאוסידי וחרדות..בשנים האחרונות מצאתי מזור לסבל שלי בספורט..
    האוסידי שלי נחלש בצורה כמעט מלאה והמצב רוח קצת ישתפר..בתקופה האחרונה התחילו לי כאבים של התכווצויות בשרירים בכל הגוף וסחרחורות ודלקות בעור והמצב רוח שלי ירוד..אני לא יודע אם הוא ירוד כתוצאה מהכאבים או שהכאבים הם כתוצאה ממצב רוח ירוד ודיכאון שכן דיכאון מוביל לכאבים ותחושות שונות..האם נתקלתם במקרים של דיכאון כתוצאה בספורט מאומץ או כאבים שנבעו בסופו של דבר מדיכאון או מצב נפשי ולא ממצב מכאני? כי אני כבר לא יודע למי לפנות בקשר לכאבים ולמה לקשר אותם...(אגב ניסתי לחזור לציפרלקס לתקופה במקביל לספורט שאני עושה אבל הכדור מעייף אותי מאוד וזה מקשה עלי בפיעלות..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב נפשי וכאבים..

הוספת תגובה

• השערה

שמוליק
    24/06/2014

שלום אבי.

אינני רופא, אבל אני מעלה השערה:

יכול להיות שכל התופעות שציינת, קרי התכווצויות שרירים וכו' הן תוצאה של הפעילות הגופנית המאומצת. בדרך כלל, מומלץ להעלות את המאמץ בהדרגה.

יכול להיות שהדיכאון חזר מפני שבגלל מה שציינת אינך יכול לעשות ספורט כפי שעשית עד כה. אם ההשערה נכונה או לא - רק אתה יכול לדעת מה אתה מרגיש.

אם זה נכון, אז כיון שהפעילות הגופנית מוציאה אותך מהדיכאון - אז צריך למצוא את נקודת האיזון בין השניים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו