מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויפאקס xr 150חיה מהצפון25/06/2014
שלום. אני סובל מסכיזו אפקטיב. עד לפני שנה הייתי מטופל כשנתיים ע"י ויאפקס.
בהתחלה היו לי תופעות לוואי קשות . ממש גהנום . עד שהגוף שלי התרגל לכדור.
ואז הרופא החליף לי למירו. אני גם לוקח כדור שינה סטילנוקס כדי ליטשון.
שאלתי היא כזו: היום קניתי את הויאפקס ואני חושש לקחת אותו. כי יש לי ניסיון איתו.
האם שוב פעם יהיו לי תופעות לוואי כמו בהתחלה? עזרה בבקשה!!!
או שאני פשוט סתם מלחיץ את עצמי לשווא. תודה רבה, דוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לחשוב על כיוון אחר...
שמוליק25/06/2014שלום דוד.
לתרופות הפסיכיאטריות ישנן תופעות לוואי קשות שהן די שכיחות בקרב המטופלים.
מנסיון אישי, הכולל סבל רב וממושך מהתרופות עד כדי שאיפה לסיים את החיים בגלל הסבל, אני חושב שהכיוון אחר.
התרופות נועדו כדי ליצור איזון כימי במוח, שזהו רק אחד מהמרכיבים של הבעייה. מסיבה זו, הרופאים של הפורום תמימי דעים על כך שצריך לשלב עם הטיפול התרופתי טיפול ריגשי.
לדעתי, (שהיא חולקת על הגישה הרווחת) חוסר האיזון הכימי, אינו בעייה העומדת בפני עצמה, אלא הוא תוצר של שאר המרכיבים של המחלה שתרופות כלל אינן אמורות לפתור.
טיפול ריגשי מספיק טוב יכול להביא למצב שבו אין צורך בתרופות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס xr 150 - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק26/06/2014תיתעץ עם הפייכיאטר לגבי לקיחת הויאפקס- יש דרך מסוימת להתחיל את הטי]ול איתו וגם לסיים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)