המסכן בבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסכן בבעיה
    נאור
    25/06/2014

תקשיבו יש לי בעיה שהיא מילדות מאז שאני זוכר את עצמי אני תמיד לבד ואף פעם לא ידעתי איך לגשת וליצור קשרים חברתיים תמיד היתי שקט זה הפריע לי בחיים ומפריע כיום אני בן 23 ולא יודע מה לעשות אני גם הרבה מרחף בבועה וקשה לי ליצור קשר עיין עכשיו רוצים לשלוח אותי לקורס ניצן לא יודע מה הולך שם ואני כנראה סובל מהרצץ האוטיסטי שבעקבות זה יש לי חרדה חברתית עכשיו מה עושים מה המקום עבודה שמתאים לי מכאן לאן אני ממשיך מה אני עושה אני חיב כיוון דחוף! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסכן בבעיה

הוספת תגובה

• מה זה קורס ניצן?

שיר
    25/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסכן

נאור
    25/06/2014

שיר אני הבנתי שזה קורס אם אבחונים כזה ללקויי למידה וגם כמוני בעייות חברותיות אני רק מפחד שלא יגידו לי שאני צריך עבודה מיוחדת אם תמיכה כזאת ולקבל נכות כנראה על הדרך נראה מה יאבחנו למרות שניראלי שאני יודע קיצור זה מין תמיכה נפשית אבחונים כל מיני כאלה שעוזרים לך איכשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יותר טוב מאשר לא לעבוד בכלל

שיר
    25/06/2014

היי.

אם אתה עכשיו לא עובד ולא עושה עם עצמך כלום, אז יותר טוב ללכת על עבודה כזו מאשר להרוג את הזמן.

מעבודה לא הכי שבעולם תוכל להתקדם לעבודה טובה יותר.

יכול להיות גם שאחר כך תרצה ללמוד מקצוע או ללמוד באוניברסיטה.

אני חושבת שאתה צריך לשאול את עצמך מה הכי היית רוצה לעשות ולהתקדם לקראת המטרה.

שיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו