מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובה דחוףברכה26/06/2014
כמו שציינתי שאני סובלת מלחצים מתחים תשישות ועייפות כרונית רופא משפחה הפנה אותי לפסיכיאטר פניתי למרפאות חוץ הברבנאל כי אני שייכת לכללית ואין פסיכיאטרים בכללית הפקידת קבלה אמרה לי לבוא יום ראשון כי באותו רגע לא היה מקום וגם תורן יבדוק אותי לפני שמפנים אותי לפסיכיאטר והתורן זה עובד סוציאלי או פסיכולוג . עכשיו מה קשור עובד סוציאלי לטיפול? אני לא רוצה לערב עובד סוציאלי חברה טובה שלי אמרה שזה עובד סוציאלי של הבית חולים ולא קשור לרווחה זה נכון? אני מפחדת קצת מה אתם אומרים? ובטח שזה פעם ראשונה שאני פניתי לטיפול ואני לא יודעת איך זה הולך....אשמח לקבל תשובה תודה וסליחה על אורך המכתב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממה לפחד
שמוליק26/06/2014שלום ברכה.
אינני רופא. בכל אופן, נראה שאין ממה לחשוש.
גם אם העובד הסוציאלי קשור איכשהו למחלקת הרווחה שעלולה לפגוע בך (וממש לא ברור לי איך, אבל לצורך העניין אפשר להניח שמדובר במשהו כגון מסירת ילדים שלך לאימוץ), אז בדיוק ההיפך הוא הנכון.
כשיש בעייה ולא מטפלים בה - אז הבעייה היא זו שגורמת למחלקת הרווחה להפעיל את כוחה. כשניגשים לטיפול בבעייה, אז אפילו אם ישנן לכאורה סיבות טובות למחלקת הרווחה להפעיל את כוחה - חוות הדעת של המטפל הקובעת כי את מתאמצת לטפל בבעייה - היא זו שתוכל להעמיד את מחלקת הרווחה על המצב הנכון והאמיתי כפי שהמטפל שמכיר אותך רואה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תשובה דחוף - תגובה
ד``ר יעקב חרמון26/06/2014שלום לך ברכה
העובדים הסוציאלים שעובדים בבריאות הנפש הוכשרו לכך ואין לך מה ׳לדאוג׳ מהם.
גם הקב׳נים בצהל רובם עובדים סוציאלים.
גשי אליהם וקבלי עזרה!
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)