מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיק רפואי, בהמשך לתשובתך.מוטי30/06/2014
שלום ד"ר אירנה ספקטור סרבנוגור ,תודה לך על תשובתך בקשר לתיק הרפואי,בקשר לעבודה שכתבת על התמודדות בתנאי לחץ משמעותיים,אז העבודה הזאת היא בתור נהג הסעות שלא עובד של המקום הביטחוני, אלה חוץ ממקומות אחרים לא ביטחוניים שלא צריך אישור כניסה למקום גם צריך לקחת אנשים לעבודתם במקום הביטחוני,וגם להחזיר אותם הביתה, אז במקום הזה אין התמודדות בתנאי לחץ בכלל, רק צריך להכנס למקום להוריד עובדים, ויותר מאוחר לקחת עובדים הביתה, אז המשברים שעברו עלי בחיי לא קשורים לאופי העבודה, אז את חושבת שיעזור אם אני אפנה לעורך דין? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק01/07/2014שלום מוטי.
אני ממש מבין אותך, אבל כבר כתבתי לך, שזה יהיה מאוד קשה.
בדרך כלל, במקומות עבודה פרטיים, אם לא רוצים מישהו אז שולחים לו הודעה קצרה כגון "אין באפשרותינו להציע לך משרה ההולמת את כישוריך", או "החלטנו להמשיך עם מועמדים אחרים", ולא מפרטים מעבר לכך, וכנראה שהחוק אינו מחייב.
אם תגיש תביעה, זה די ברור לי שהם יטענו שעל סמך ההתרשמות שלהם, הם החליטו שהמשרה איננה מתאימה לך, וגם אם יש באמת קשר לעברך הפסיכיאטרי - הם יטענו שאין קשר בין הדברים. יהיה מאוד קשה להוכיח שהם הפלו אותך לרעה בשל כך.
עם זאת, זכותו של כל אזרח לפנות לבית המשפט. אם אתה מחליט שאתה רוצה לפנות לבית המשפט כדי "להראות להם", ואתה מודע לכך שרוב הסיכויים שהתביעה תידחה, ויכול להיות שגם יחייבו אותך בהוצאות - זה בסדר גמור. אני אישית פתחתי בשנה שעברה בהליך משפטי והתייעצתי עם עורך דין והוא אמר שזה חסר סיכוי, ואע"פ כן עמדתי על זכותי. אמנם כפי שעורך הדין העריך - ההליך נדחה, אבל עם זאת זה עזר לי להוציא את הקריז.
לדעתי, חשוב יותר שתבדוק את העניין עם יועץ תעסוקתי; אבל קודם כל - תאמין בעצמך. תאמין שאתה טוב וראוי לקבל את משרה של נהג למרות מה שעבר עליך, וזה עניין של זמן עד שתמצא מקום מתאים.
יועץ תעסוקתי יכול להצביע בצורה טובה יותר על דברים שיכולים להרתיע מראיינים שיכול להיות שאתה בכלל לא מודע להם, ואולי דווקא הדברים האלה מכשילים אותך בראיונות ולא העבר הפסיכיאטרי.
כל טוב והצלחה רבה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
מוטי21/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)