חשוב לי לדעת על ריספרדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי לדעת על ריספרדל
    ברכה
    30/06/2014

שלום וברכה
    אתמול הייתי במרפאות והפסיכיאטית נתנה לי ריספרדל יש לציין שאני סובלת מלחצים מתחים מחשבות לא נעימות ועייפות כרונית כבדות ואי תפקוד ראיתי באינטרנט שריספרדל זה מתאים לסכיזופרניה אז איך זה אמור להשפיע על התופעות שלי? בהתחלה המליצו לי חצי כדור ולראות איך משפיע ועוד שבועיים לבוא שוב אשמח לתשובה ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי לדעת על ריספרדל

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה

ברכה
    02/07/2014

קראתי על הריספונד (ריספרדל). שחלק מהתופעות זה פוגם בכדוריות הלבנות ירידה ממסוכנת....האם זה מחייב? איך יודעים שהכדור לא מזיק? שמעתי שהריספונד לא בטוח זה נכון? יש הבדל בין ריספונד לריספרדל? מה עדיף? אשמח לתשובה חשוב לי לדעת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ברכה

mali5
    13/07/2014

אני חולקת על הדר', מקווה שיסלח לי. ברור שיש הבדל בין ריספרדל לריספונד וריספרדקס. התרופה המקורית היא ה"ריספרדל" והיא האפקטיבית מבין שלושתם. ולגבי כדוריות הדם הלבנות - יש השפעה. ועוד פרט קטן - הריספרדל יכול לגרום לחרדות, לכן בדרך כלל משלבים אותו עם נוגדי חרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה?

ברכה
    03/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי לדעת על ריספרדל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/07/2014

רספירדל יעיל לא רק בסכיזופרניה , יעיל בהפרעות התנהגות, דיכאון עמיד, מצבי חרדה קשים, הפרעות דו קוטביות ועוד.
    אין פגיעה ישירה בכדוריות דם לבנות ..
    אין הבדל בחומר הפעיל והשפעה בין ריספונד לרסיפרדל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו