מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב לי לדעת על ריספרדלברכה30/06/2014
שלום וברכה
אתמול הייתי במרפאות והפסיכיאטית נתנה לי ריספרדל יש לציין שאני סובלת מלחצים מתחים מחשבות לא נעימות ועייפות כרונית כבדות ואי תפקוד ראיתי באינטרנט שריספרדל זה מתאים לסכיזופרניה אז איך זה אמור להשפיע על התופעות שלי? בהתחלה המליצו לי חצי כדור ולראות איך משפיע ועוד שבועיים לבוא שוב אשמח לתשובה ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי עוד שאלה
ברכה02/07/2014קראתי על הריספונד (ריספרדל). שחלק מהתופעות זה פוגם בכדוריות הלבנות ירידה ממסוכנת....האם זה מחייב? איך יודעים שהכדור לא מזיק? שמעתי שהריספונד לא בטוח זה נכון? יש הבדל בין ריספונד לריספרדל? מה עדיף? אשמח לתשובה חשוב לי לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ברכה
mali513/07/2014אני חולקת על הדר', מקווה שיסלח לי. ברור שיש הבדל בין ריספרדל לריספונד וריספרדקס. התרופה המקורית היא ה"ריספרדל" והיא האפקטיבית מבין שלושתם. ולגבי כדוריות הדם הלבנות - יש השפעה. ועוד פרט קטן - הריספרדל יכול לגרום לחרדות, לכן בדרך כלל משלבים אותו עם נוגדי חרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה?
ברכה03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לדעת על ריספרדל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/07/2014רספירדל יעיל לא רק בסכיזופרניה , יעיל בהפרעות התנהגות, דיכאון עמיד, מצבי חרדה קשים, הפרעות דו קוטביות ועוד.
אין פגיעה ישירה בכדוריות דם לבנות ..
אין הבדל בחומר הפעיל והשפעה בין ריספונד לרסיפרדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)