עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בר
    30/06/2014

היי אני חודשיים סובלת מהתקפי פאניקה שנכון לעכשיו נרגעו עברתי טיפול cbt שאולי עזר אבל כרגע אני הדיכאון מאוד עמוק מאוד האם לקחת כדורים? מפחדת קצת מכדורים .. תעזרו לי בבקשה ואם כן איזה לקחת אין לי כבר כספים להוציא הוצאתי המון בחודשיים האלה ולא עובדת כרגע, בת 24 חודשיים לפני חתונה . תודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• שיקול דעת של כל מקרה לגופו

שמוליק
    01/07/2014

שלום בר.

אפשר לחלק את הפסיכיאטרים (כמו כל דבר בצה"ל) לשלוש; פסיכיאטרים שדוגלים בטיפול המבוסס רק על תרופות, פסיכיאטרים שדוגלים בטיפול ריגשי בלבד, וכאלה שדוגלים בשילוב בין השניים.

וכשם שיש שלושה סוגים של פסיכיאטרים, כך ישנם שלושה סוגים של מטופלים, וכל מטופל צריך ללכת בדרך שלו. אם את מפחדת מטיפול תרופתי - זו סיבה מספיק טובה לטפל רק טיפול ריגשי, ואינך חייבת להתנצל על כך. גם רופאים שממליצים גם (או רק) על טיפול תרופתי - החשש מהתרופות חייב להילקח כגורם בהחלטה האם בכלל לטפל בתרופות ולאילו מינונים להגיע.

לדעתי האישית, הטיפול הריגשי הוא העיקר, אבל אני מכבד את הדעות השונות - הן של המטופלים והן של המטפלים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו