הפרעת אישיות תלותית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות תלותית
    נועה
    03/07/2014

שלום, יש לי הפרעת אישיות תלותית. אני סוחבת את זה כבר 10 שנים בלי טיפול. רק עכשיו אני מודעת לזה, וצריכה טיפול, אך דוחה את זה בגלל סיבות אישיות. החרדות שלי עצומות, ומשבשות את אורח חיי. השאלה שלי; אם אני לא מטפלת בזה, האם יכולים להתפתח לי מחלות או הפרעות אחרות עקב זה? כי אני ממש בחרדה וישמלי מחשבות לא פוסקות, שאשתגע. האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אישיות תלותית

הוספת תגובה

• כדאי מאוד ללכת לטיפול

שמוליק
    03/07/2014

שלום נועה.

אני חושב שאת צריכה לעודד את עצמך בכך שאת מודעת למצבך. ידיעת המחלה - חצי הרפואה.

כדאי ללכת לטיפול כי הטיפול יכול לעזור בעוד שבעייה שאיננה מטופלת יכולה רק להחמיר.

לא כתבת מדוע את חוששת ללכת לטיפול, אבל צריך לכבד את רצונך.

אני רק יכול לומר בתור מטופל (אחרי ארבעה אישפוזים), שהרבה מאוד מהסיבות שבגללן אנשים מפחדים ללכת לטיפול הן אינן נכונות, וצריך להעמיד את הדברים במקומם הראוי.

יש לי אמנם ביקורת על המערכת, אבל לדעתי, אם מנצלים את המערכת נכון - ניתן להפיק ממנה תועלת.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תפסיק כבר שמוליק!!!

רונן
    04/07/2014

חפרת כבר ים האישפוזים שלך כן..כולם כבר יודעים שהיית מאושפז וכן..ארבע פעמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

נועה
    04/07/2014

בזמן האחרון, כשאני שומעת מוזיקה, ואני שרה עם השיר, אחרי 2-3 דקות כשהשיר נגמר, אני עדיין שומעת אותו ושרה, ופתאום אני שמה לב שהשיר בכלל נגמר. זה מפחיד נורא. מה הסיבה שזה קורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אישיות תלותית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/07/2014

הפרעות אחרות במיוחד חרדה ודיכאון.
    מאוד מומלץ טיפול פסיכולוגי דינמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו