מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מירו והשמנהאני03/07/2014
1.האם למירו יש השפעה על חילוף החומרים בגוף?
ותשים לב שאלתי חילוף חומרים לא מעניין אותי שהוא מגביר תאבון כי אני מסוג האנשים שיכולים לאכול הרבה ולהשאר רזים וכבר השמנתי מפאקסט 20 קילו רק בגלל שהוא פגע לי במטבוליזם.
2. הבנתי שהוא גורם לגוף לייצר יותר סרוטנין ויותר נוראדרנלין
אני סובל מחרדות האם זה שהוא מייצר יותר נוראדרנלין מתאים לבעיות שלי של החרדות? נוראדרנלין הוא מוליך עצבי מעורר ככה שזה נראה לי פחות מתאים לחרדות אלא עלול להגביר אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשקיע יותר בטיפול ריגשי
שמוליק03/07/2014שלום.
רופאי הפורום תמימי דעים על כך שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. כולם בלי יוצא מן הכלל, מטפלים גם בשיחות (פסיכותרפיה). יש אמנם רופאים שדוגלים בטיפול תרופתי בלבד, וצריך לכבד אותם; סוף כל סוף ישנם גם מטופלים שרוצים טיפול המבוסס רק על תרופות.
לא כתבת שום דבר טיפול ריגשי.
טיפול ריגשי מספיק טוב יכול להביא אותך למצב שלא תצטרך טיפול תרופתי כלל על כל תופעות הלוואי שלו כולל השמנה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תפסיק כבר שמוליק!!!
רונן04/07/2014חפרת כבר עם הטיפול הרגשי שלך לחלק מהאנשים זה עוזר ולחלק לא אני עברתי טיפול רגשי שממש לא עזר לי ורק תרופות עזרו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההערה
שמוליק04/07/2014שלום רונן.
אני בהחלט מכבד את הדעות השונות. ישנם פסיכיאטרים שמטפלים רק בתרופות. הם אמנם חייבים לעבור הכשרה לטיפול בשיחות, ויש בכך כדי לומר שכדאי שהם יטפלו גם בשיחות, אך הם אינם חייבים בפועל לטפל בשיחות.
כמובן שישנם גם מטופלים שזו גישתם וצריך לכבד אותם; ובמיוחד אם מדובר במטופלים שאינם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות.
באופן ענייני יכול להיות שהטיפול הריגשי לא עזר לך כי לא הייתה התאמה בינך לבין המטפל. הסיכוי להתאמה כזו הוא 12.5% בלבד, ולכן אין בכך כדי לערער על מקצועיותו של המטפל.
על כל פנים, אני מודה לך על ההערה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירו והשמנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/07/2014מירו מאוד מרגיע, מיישנן ולעתים עוזר בדיכאון וחרדה באופן יעיל.
ההשמנה במנגנון של שינו תיאבון ואכילה מוגזמת.
ד'ר יונתן דוידאור
פסיכיאטר פסיכותראפיה
פסיכיאטריה CBT פסיכותרפיסט
http://davidor.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)