מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- O C Dעדי06/07/2014
שלום, אני בת 20 ולפני שלושה חודשים התחילו לי תופעות חרדה.
טופלתי ברמוטיב וכשלא עזר אחרי - עברתי לציפרלקס.
הייתי ארבעה שבועות במינון 10 מ"ג. חוויתי תופעות לוואי, כולל התקפי חרדה [שלא היו קודם]. במהלך התקופה ההפרעה הפכה מחרדה שיקרה לי משהו לשאלות קיומיות ומציקות,הטלת ספקות בדברים המובנים לי אליהם, וכמו שהבנתי- לOCD.
בהמלצת פסיכיאטרית עליתי ל15 מ"ג לשבוע, ולאחר מכן ל20 מ"ג.
אני כבר 6 שבועות מטופלת בציפרלקס ומתוכם 12 ימים במינון 20 מ"ג.
חל שיפור ביכולת שלי לנסוע למקומות רחוקים ולתפקד בלימודים, אך המחשבות עדיין נמצאות וזה מבאס אותי.
רציתי לשאול האם לדעתך אני בדרך הנכונה, וכמה זמן עליי לצפות שזה יעבור? נאמר לי שזה חודשיים מהעלאת המינון[20] וזה נראה לי ארוך וקשה לי להאמין שאחרי כל התקופה הארוכה שעברתי, מחכה לי עוד תקופה כזו ארוכה לפניי.
בכל מקרה- אעשה הכל בשביל לשפר את איכות חיי ולקרב את עצמי אל היעד.
אשמח לכל עצה או תשובה.
תודה ויום נפלא ב"ה, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר O C D - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/07/2014יש לאפשר לתרופה להשפיע , מספר שבועות במינון מקובל.
יש לישקול הוספת טיפול פסיכולוגי , CBT וכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)