תחושות רדיפה - איך לעזור לסבל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות רדיפה - איך לעזור לסבל?
    ליאת
    06/07/2014

שלום רב,
    קרובה שלנו סובלת מזה שנים מתחושות רדיפה, קושרים נגדה, רוצים להרוס אותה. הדיבור שלה הופך יותר ויותר בלתי מציאותי, תיאורי הרעלה וכיו"ב.
    כל איזכור של אי המציאותיות זוכה לתגובה של כעס וניתוק יחסים.
    המגע שלה עם פסיכיאטרים היה כנראה לא מוצלח.
    איך אפשר לעזור? הסבל שלה נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנסות שוב

שמוליק
    06/07/2014

שלום ליאת.

מה שנכון לעשות זה לנסות שוב.

הרבה פעמים אין התאמה בין המטפל למטופל ואין בכל כדי להעיד על חוסר מקצועיות של המטפל. ולכן כדאי לנסות מטפל אחר.

אם מדובר במישהי שברור שזה לא יילך עם פסיכיאטרים אז כדאי לנסות פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני. אמנם הם אינם יכולים לתת טיפול תרופתי או לבדוק סיבות רפואיות שיכולות לגרום למצב הנפשי, אך הטיפול בשיחות חשוב מאוד.

שיהיה בהצלחה רבה.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אלי
    07/07/2014

אפשרי להביא רופא פסיכיאטר שיבדוק אותה בבית יש רופאים שעושים את זה
    מאוד קשה לייעץ איך להתמודד עם אדם פסיכוטי בגלל שכל אחד שונה..
    אנשי מקצוע מתחום בריאות הנפש אמורים לדעת איך לגשת ויכולים עליי בחוכמה לגרום למטופל לשתף פעולה..
    כשאדם פסיכוטי הוא לא מבין את זה בעצמו מבחינתו הכל נראה תקין לחלוטין ומאוד קשה להסביר לו שהוא חולה בעצם.
    כולם יודעים מסביב שהוא חולה אבל הוא עצמו מבחינתו הוא בסדר..
    לי בעצמי היו תחושות רדיפה קשות ומה שעזר לי זה שהרגיעו אותי אחי אמר לי אל תדאג האויבים שלך לא יבואו לפה.. אתה בטוח פה ודברים כאלה.
    אני חושב שמאוד מומלץ לעשות שימוש בקלונקס בזמן הפסיכוזה כי זה יכול להקל מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו