מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות רדיפה - איך לעזור לסבל?ליאת06/07/2014
שלום רב,
קרובה שלנו סובלת מזה שנים מתחושות רדיפה, קושרים נגדה, רוצים להרוס אותה. הדיבור שלה הופך יותר ויותר בלתי מציאותי, תיאורי הרעלה וכיו"ב.
כל איזכור של אי המציאותיות זוכה לתגובה של כעס וניתוק יחסים.
המגע שלה עם פסיכיאטרים היה כנראה לא מוצלח.
איך אפשר לעזור? הסבל שלה נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות שוב
שמוליק06/07/2014שלום ליאת.
מה שנכון לעשות זה לנסות שוב.
הרבה פעמים אין התאמה בין המטפל למטופל ואין בכל כדי להעיד על חוסר מקצועיות של המטפל. ולכן כדאי לנסות מטפל אחר.
אם מדובר במישהי שברור שזה לא יילך עם פסיכיאטרים אז כדאי לנסות פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני. אמנם הם אינם יכולים לתת טיפול תרופתי או לבדוק סיבות רפואיות שיכולות לגרום למצב הנפשי, אך הטיפול בשיחות חשוב מאוד.
שיהיה בהצלחה רבה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלי07/07/2014אפשרי להביא רופא פסיכיאטר שיבדוק אותה בבית יש רופאים שעושים את זה
מאוד קשה לייעץ איך להתמודד עם אדם פסיכוטי בגלל שכל אחד שונה..
אנשי מקצוע מתחום בריאות הנפש אמורים לדעת איך לגשת ויכולים עליי בחוכמה לגרום למטופל לשתף פעולה..
כשאדם פסיכוטי הוא לא מבין את זה בעצמו מבחינתו הכל נראה תקין לחלוטין ומאוד קשה להסביר לו שהוא חולה בעצם.
כולם יודעים מסביב שהוא חולה אבל הוא עצמו מבחינתו הוא בסדר..
לי בעצמי היו תחושות רדיפה קשות ומה שעזר לי זה שהרגיעו אותי אחי אמר לי אל תדאג האויבים שלך לא יבואו לפה.. אתה בטוח פה ודברים כאלה.
אני חושב שמאוד מומלץ לעשות שימוש בקלונקס בזמן הפסיכוזה כי זה יכול להקל מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)