מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סם התאהבות?נוטי08/07/2014
אם על פי הגישה הרפואית: רגשות של בני אדם הם בעצם תגובות ביוכימיות שעוברות במוח אז בעצם גם רגש של התאהבות היא תופעה כימית. האם ניתן להסיק מכך שבעזרת כדור שמכיל חומרים מסוימים ניתן לגרום לבן אדם להרגיש התאהבות? כמו שנוגדי דיכאון משפיעים על חומרים מסוימים ובכך גורמים לשינוי מצב הרוח. אפשר למצוא את החומרים הספציפיים שעוברים לבן אדם בגוף בזמן התאהבות ובכך ליצר כדור שמשפיע על חומרים אלו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשם מה ההתעניינות?
noaa09/07/2014שלום לך, אני לא רופאה, אך שאלה לי אלייך - למה זה מעניין אותך? הרי לא היית מעדיפ/ה שיתאהבו בך כדרך הטבע, במי שאת? גם אם היה חומר כזה אני בספק, שהייתה לה דרישה. אלא אם את/ה מעוניינת בשימוש עצמי? לא נראה לי. כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית
שמוליק09/07/2014שלום.
נועה, אני מסכים איתך.
באופן כללי, אני חושב שהמהלך הוא כזה ההרגשות של אהבה, כעס, דיכאון וכיו"ב באות מגורמים שונים ומגוונים, והחומרים הכימיים שבמוח הם שיקוף של המצבים האלה.
השינוי של החומרים הכימיים במוח אינו אמור לפתור את הבעייה אלא רק חלק קטן ממנה. תרופות אנטי-פסיכוטיות אינן באמת מרגיעות את המטופלים, אלא גורמות לכך שהכעס לא יוכל לצאת החוצה. מסיבה זו, נדרש גם טיפול ריגשי שיברר את מקור הכעס ויאפשר להתמודד עם הכעס עצמו.
תיאורטית יכול להיות דבר כזה, אבל אני מסכים עם נועה, שאף אחד לא ירצה בכך.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט!
noaa09/07/2014בנושא קטן אני לא מסכימה איתך - אמרת שמרפאים חלק קטן, וזה לא נכון. כמו שכתבת בהמשך, התרופות הפסיכ' בעצם מרדימות את התסמין/מחלה או רגש ולא מרפאות אותו כלל. אלה הם סמים חוקיים שמגלגלים מיליארדים לקופת משרד הבריאות ומעשירות את הפסיכיאטרים. "תעשיה חוקית".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקסטזי מכונה סם אהבה
אלי09/07/2014בגלל שהוא גורם להתאהב באנשים.
סם מסוכן מאוד שעלול לגרום לפסיכוזה וסכיזופרניה פארנויות וגם למוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)