מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהחסרשקט14/04/2008
רציתי לדעת מה זה אומר על המצב שלי כאשר פעם לפני טיפול בתרופות יכולתי להתחייב אל בחורה אחת, ולא הייתי מסתכל ואפילו לא חושב על בחורות אחרות.
וגם אם הייתי פרוד, יכלתי לרכז את עצמי במה שרציתי להיות מרוכז ואם הייתי מכיר בחורה אז הייתי מרוכז רק בא, ולא הייתי מסתכל ולא כלום על בחורות אחרות..
אך קיבלתי טיפול תרופתי, ואומנם אתם בתור פסיכיאטרים לא תתיחסו לעצם העובדה שמה שקורה לי שגרם על ידי התרופות אז אתם יכולים להתעלם מזה או לטעון שזה לא נכון..
עכשיו המצב הוא שאני לא נמצא במערכת יחסים, כי אני כולי עובר כל מיני דברים,
אך למה אני מוצא את עצמי כל הזמן מסתכל על תמונות של כל מיני בחורות שונות, ורואה סרט ורואה משהי יפה בסרט ומחפש תמונות שלה באינטרנט, וכל הזמן עוד ועוד ועוד,
אומנם על פי אנשים מותר להסתכל וכל זה..
אבל לא נעים לי מעצמי כאשר אני זוכר כמה ממוקד הייתי פעם, ולא היה לי צורך להתסכל על כל התמונות האלו ועל הגוף שלהן וכל זה ופתאום אני מוצא את עצמי עושה זאת כמעט כל הזמן..
מה זה? למה זה? איך אני נפטר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דווקא לא לזה אני מתכוון
חסרשקט14/04/2008אם הייתי צריך להבהיר את כוונותי בפשטות, אז הייתי מספר על מי שהייתי פעם, כמה דברים שיצרתי, דברים שכתבתי, איך שהבעתי את עצמי, על מה הייתי מדבר, איך הייתי חושב, איך תפקדתי.
איך הייתי בתור בן אדם. איזה בריאות טובה היתה לי..
לעומת כיום,
אחרי שנתנו לי סמים פסיכיאטרים, איך הבריאות שלי פתאום גרועה, כמה רע לי, כמה שהמוח שלי לא מתפקד ותקוע. שהמצב שלי ממש ממש רע. וכן הלאה וכן הלאה.
איתי עשו טעות כאשר לקחו בן אדם שלא היה צריך לתת לו תרופות ונתנו לו תרופות,
וכיום אני נמצא במצב מאוד קשה שאין לו פטרון..
אם חותכים לך בגב אתה יכול לתפור או לשים פלסטר תלוי בעומק החתך.
אם נותנים לך סטירה זה בסדר זה עובר.
אבל אם מזיקים לך למוח בצורה כזו שמרעילים אותו, ומשנים לו את הצורה שהוא פועל..
אתה מוצא את עצמך בשלל מצבים שונים של חוסר בריאות פיסולוגיה פגומה ומוח שאינו מתפקד בצורה תקינה.
יש לי הרבה מה להוסיף אך אני לא רואה את הטעם.
רוצה ללמוד יותר?? ממש להבין על מה אני מדבר ומה קרה לי?
אחד מהלינקים הבאים אמור להעביר אותך לבלוג שלי שבו דאגתי לציין את מה שיכולתי וזכרתי.
יש דברים לגבי עצמי שלא פרסמתי ודברים אלו הם דברים שכתבתי ויצרתי לפני שעשו לי את העוול הנוראי הזה, אם היה יוצא לך לקרוא ולראות ולשמוע אותם, אז בככל היית מבינה את ההבדלים של מה היה פעם ומה יש כיום..
פעם הייתי יכול לראות סרט בכיף, כיום אם אני רואה סרט לבד ורואה בחורה יפה בסרט, פתאום אני מוצא את עצמי ללא שליטה מחפש תמונות של באינטרנט..
פעם הייתי יכול לדבר על הרבה מאוד דברים כיום אני מדבר רק על מה שקרה לי ועל הנזק ועושה רושם שכל שאר הדברים נעלמו, פעם הייתי יכול להיות מאוד מרוכז והזיכרון שלי היה ממש ממש ממש
טוב כיום לא. אף אחד מדברים אלו.
פעם הייתי יכול לבטא את עצמי ולהתנסח בדרך שהיתה מרוממת לבבות כיום אני אפילו לא כמו כולם אלא יותר גרוע. פעם הייתי בריא כיום לא. וכן הלאה וכן הלאה, והדבר הכי טוב שמציעים לי זה לקחת עוד תרופות, -כאילו שבפעם הראשונה זה לא יצר מספיק נזק.
אם אף אחד מהלינקים הללו לא פועלים, תלכי לישראבלוג ותחפשי שם מנוי בשם faulted
ותקחי לתשומת ליבך שיש שם כמה פוסטים, והפוסט שמכיל בתוכו את רוב הפרטים ואת המידע החיוני להבין את מצבי זה נמצא בחודש שעבר (ויש קישור בתחתית העמוד לשם), זה נושא את השם
לחיות את המוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומעבר לפרטים אלו
חסרשקט14/04/2008אני חייב לציין שאני לא מעוניין להרגיש משהו באופן סינטטי,
לא מעוניין להיכנס יותר עמוק אל תוך מעגל הסמים המסכונים האלו אשר יש לחברה את החוצפה
לקרוא להם תרופות.
סינטטיקה זה לא בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)