הפסקת טיפול לצורך שתיית אלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול לצורך שתיית אלכוהול
    דודי
    09/07/2014

אני מעוניין לשתות ערב אחד משקאות חריפים אך חושש מאינטרקציה של הסימבלטה שאני לוקח יחד עם האלכוהול ועומס על הכבד. האם הפסקה של יום אחד בתרופה. מאפשרת לי באותו יום לשתות אלכוהול? או שעליי לחכות מספר ימים עד שהתרופה תצא לחלוטין מהגוף ורק אז אוכל לשתות? כמה זמן דרוש הפסקה בין לקיחת הכדור לבין שתיית משקאות חריפים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצעה

שמוליק
    09/07/2014

שלום דודי.

אין לי תשובה, כי אני חושב שהנחת היסוד שלך מוטעית; שאתה חייב לקחת כדורים, ולכן אני רוצה לומר את דעתי, וכמובך, שאם אינך מסכים - אכבד את הדבר.

הרופאים של הפורום תמימי דעים בכך שהטיפול התרופתי אינו מספיק יעיל לכשעצמו, וצריך גם לטפל במרכיב הריגשי. ישנם מקרים שבהם הטיפול הריגשי הוא מספיק טוב ואז כבר אין יותר צורך בתרופות. שים לב, יש דבר כזה טיפול ע"י שיחות ללא תרופות, אבל אין דבר כזה טיפול בתרופות ללא טיפול ריגשי.

אני מציע לך להניח שתוכל להגיע למצב שבו לא תצטרך תרופות, ובמצב כזה, השאלה שלך תהיה מרוקנת מתוכן.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעולם לא לשתות אלכוהול עם תרופות

noaa
    09/07/2014

וגם עם עושים הפסקה ליומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו