דחוףףףף יעוץ ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף יעוץ ציפרלקס
    קרן
    13/07/2014

היי, שמי קרן בת 36 ניסיתי טיפול הומאופתי ולא עזר לאחר הלתבטות קשה אם ליטול כדורים (זאת פעם 1 שלי לא נטלתי מעולם כדורים מסוג זה )החלטתי לנסות ניגשתי לרופאת משפחה והתחלתי לקחת ציפרלקס אני לוקחת כבר 3 ימים בשעות הערב.
    הרופאה אמרה 1/2 כדור שזה 5 מ"ג ולאחר 3 ימים לעלות למינון של כדור 10 מ"ג
    ובשעות הבוקר בינתיים מרגישה עייפות רק השאלה אם אוכל להשאר עם חצי כדור? ואם משפיע עלי עדיף חצי לא רוצה להימכר אני פוחדת שאצרך כל החיים ליטול כדורים מאחר והבנתי שזה כדור פסיכיאטרי בכלל פוחדת מהתופעות אשמח לשמוע חוות דעת על הכדור הזה ואם יש הצלחה?

לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף יעוץ ציפרלקס

הוספת תגובה

• שלום לקרן

רונן
    13/07/2014

השאלה הראשונה שנשאלת היא מדוע התחלת לקחת את הטיפול הזה? מה בעצם הבעיה שלך? חצי כדור של ציפרלקס בטח לא ישפיע עליך פשוט נכון להעלות מינון בהדרגה לתת לגוף להתמודד עם כמה שפחות תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך:

קרן
    13/07/2014

אני סובלת מחרדות והתקפי פאניקה וכנראה גם דיכאון זה מלווה אותי מלא זמן התסמינים האלו לא מצליחה לצאת מזה ולחיות רגיל כל פעם החרדות האלו במשך כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן

רונן
    13/07/2014

ציפרלקס בהחלט יכול לעזור לך רק את צריכה המון סבלנות לוקח לפחות 4 שבועות עד לשיפור וזה רק מרגע לקיחת מינון משמעותי שיכול באמת לעזור. אני מקווה שיש לך חברים טובים שאת יכולה לשתף אותם בבעיה שלך חברים עוזרים מאוד וגם כמובן משפחה זה מאוד חשוב. את חייבת לעשות דברים שישמחו אותך כמו פעילות ספורטיבית שעוזרת המון במצבים כמו שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    13/07/2014

לא הבנתי מה זה מינון משמעותי? אם אקח כדור ביום 10 מ"ג זה לא אמור להשפיע?

בברכה
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוני כמוך

mali5
    13/07/2014

היי, אני גם סובלת מחרדות והתקפי פאניקה, לאחרונה התחיל גם דיכאון, מפחדת שזה יחמיר, כי אני מרגישה כך. לגבי ציפרלקס הומלץ לי ע"י רופא המשפחה, אבל ויתרתי על הרעיון. מימה ששמעתי זו תרופה שעוזרת, גם חברה שלי לוקחת אותה, ועכשיו היא אדם אחר, אופטימית, מחוייכת, נראה שדי טוב לה. תנסי תראי איך זה הולך. אהיה הגונה איתך, קראתי באיזשהוא אתר, שציפרלקס בעלת סיכון להגברת חרדה, החמרת הדיכאון, הזיות, מחשבות שווא, מאניה (מצב רוח מרומם ללא סיבה) ועוד........ . מוזר שאיך שנכנסים לרופא ומתלוננים על חרדה/דיכאון, הוא מיד שולף מהמחשב מרשם לציפרלקס. "תרופה אופנתית". לפי דעתי צריך לטפל בשורש הבעיה, ולא להרדים אותה. אני את שלי אמרתי, לשיקולך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו