טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בשל הפרעת חרדה מוכללת ואו סי די אני נטול 300 מג אנפרניל ביום, 400 מג למיקטל ושני מג קלונקס. הלקיחה בלילה נועדה להקל על השינה. יש לי טרזודיל לעת חירום לקחתי גם גם סרוקוול, אך למזלי הופסק. אני נוטל את הכל במנה בלילה ואחרי שעה אני נתקף ברעב עצום. אני מתקשה להתמודד עמו. חשבתי לקחת כדור טבעי לצמצום בתאבון אבל הבנתי שזה מומלץ בשל ספיגת הכדורים. בטח שלא כדור כימי, אני סובל מעודף משקל קל ומנסה להתמיד בפעילות גופנית. כיצד ניתן להתמודד עם הבעיה ( אם בכלל) : פיצול הקוקטייל ? כן להשתמש המצמצם תאבון צמחי או משהו אחר. אודה להמלצותיהם תודה עג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד