מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובה דחוףברכה15/07/2014
שלום כפי שכתבתי לכם שהבעיה אצלי זה עייפות כבדות חוסר מרץ קושי לעמוד בלחצים מתחים עד עכשיו לקחתי חצי כדור ריספונד ולא עזר עכשיו נתנו לי תרופה בשם גאודון מה שמפחיד אותי שזה לסכיזופרניה ומניה דיפרסיה איך זה קשור למה שלי יש? זה מסוכן? ממכר?
יש לי חשש לקחת זה 40 מיליגרם לכדור יומיים ראשונים אמרו לי לקחת אחד בערב עם ארוחה טובה ולא סתם פרוסה או קרקר ולאחרי יומיים לקחת פעמיים ביום בוקר וערב עם ארוחה של 500 קלוריות למה חשוב אחרי ארוחה כבדה? שוב מה הקשר ללחצים ועייפות לכדור בטיפול בסכיזופרניה? חשוב לי לדעת אשמח לקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תשובה?
ברכה16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דברים כאלה
שמוליק16/07/2014שלום ברכה.
זכור לי שאחד מהרופאים כתב לפחות על סרוקוול שהיא לפעמים יעילה גם נגד דיכאון אע"פ שהיא תרופה נוגדת פסיכוזה.
יכול להיות שהעייפות היא תופעת לוואי של הריספונד.
אני מבין את החשש שלך מתרופות. לדעתי האישית, עיקר ההשקעה צריכה להיות במרכיב הריגשי, ולא במרכיב הביולוגי - אבל כל אחד יבחר את השילוב המתאים לו בין הטיפול התרופתי לטיפול הריגשי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה מהרופאים?
ברכה17/07/2014תודה לשמוליק על התגובה תזכה למצוות
רק עוד שאלה בתרופה כתוב נוגד פסיכוזה מזה? אם אני סובלת מעייפות כבדות קושי לעמוד בלחץ מתחים צריך כדור נוגד פסיכוזה? מפחיד סה"כ הנ"ל אני סובלת.תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
ברכה20/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תשובה דחוף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/07/2014טיפול בנוגד פסיכוזה מאוד יעיל במצבים שונים ולא , ולא רק בסכיזופרניה.
גאודון הרבה יותר בטוח מריספונד, חובה אחרי אוכל, ספיגה של התרופה הרבה יותר טובה. לא ממכר.. בתחילת הטיפול אי שקט, ככל שעולים במינון חולף..
מומלץ מעקב לחץ דם , דופק , חובה אקג !!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)