חייבת תשובה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה דחוף
    ברכה
    15/07/2014

שלום כפי שכתבתי לכם שהבעיה אצלי זה עייפות כבדות חוסר מרץ קושי לעמוד בלחצים מתחים עד עכשיו לקחתי חצי כדור ריספונד ולא עזר עכשיו נתנו לי תרופה בשם גאודון מה שמפחיד אותי שזה לסכיזופרניה ומניה דיפרסיה איך זה קשור למה שלי יש? זה מסוכן? ממכר?
    יש לי חשש לקחת זה 40 מיליגרם לכדור יומיים ראשונים אמרו לי לקחת אחד בערב עם ארוחה טובה ולא סתם פרוסה או קרקר ולאחרי יומיים לקחת פעמיים ביום בוקר וערב עם ארוחה של 500 קלוריות למה חשוב אחרי ארוחה כבדה? שוב מה הקשר ללחצים ועייפות לכדור בטיפול בסכיזופרניה? חשוב לי לדעת אשמח לקבל תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה דחוף

הוספת תגובה

• למה אין תשובה?

ברכה
    16/07/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דברים כאלה

שמוליק
    16/07/2014

שלום ברכה.

זכור לי שאחד מהרופאים כתב לפחות על סרוקוול שהיא לפעמים יעילה גם נגד דיכאון אע"פ שהיא תרופה נוגדת פסיכוזה.

יכול להיות שהעייפות היא תופעת לוואי של הריספונד.

אני מבין את החשש שלך מתרופות. לדעתי האישית, עיקר ההשקעה צריכה להיות במרכיב הריגשי, ולא במרכיב הביולוגי - אבל כל אחד יבחר את השילוב המתאים לו בין הטיפול התרופתי לטיפול הריגשי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה מהרופאים?

ברכה
    17/07/2014

תודה לשמוליק על התגובה תזכה למצוות
    רק עוד שאלה בתרופה כתוב נוגד פסיכוזה מזה? אם אני סובלת מעייפות כבדות קושי לעמוד בלחץ מתחים צריך כדור נוגד פסיכוזה? מפחיד סה"כ הנ"ל אני סובלת.תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

ברכה
    20/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת תשובה דחוף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/07/2014

טיפול בנוגד פסיכוזה מאוד יעיל במצבים שונים ולא , ולא רק בסכיזופרניה.
    גאודון הרבה יותר בטוח מריספונד, חובה אחרי אוכל, ספיגה של התרופה הרבה יותר טובה. לא ממכר.. בתחילת הטיפול אי שקט, ככל שעולים במינון חולף..
    מומלץ מעקב לחץ דם , דופק , חובה אקג !!!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו