מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCDדניאל16/07/2014
שלום,
יש לי OCD שאני מוודא כל הזמן דברים.מעולם לא הלכתי לטיפול ולאבחון של הOCD פשוט מקריאה באינטרנט אני יודע שיש לי את זה.
אני בודק שהברזים סגורים,שהדלתות נעולות,שאני כותב מבחן אני בודק כמה פעמים שכתבתי את מה שרציתי לרשום(חשוב לי שיהיו 0 טעויות וכל דבר שאני רושם יהיה מושלם).
סך הכל אני רואה את זה כקללה וגם כמעלה חיובית משום שהOCD עוזר לי גם לדברים בחיים כמו לזיכרון יותר טוב וזה לא כזה משפיע על החיים שלי פשוט שזה משפיע זה לא נעים(שאני לא מספיק לסיים מבחן בגלל שאני צריך לבדוק את הכל כמה פעמים..).
השאלה שלי היא:האם כדאי ללכת לטיפול?אני יודע שציפרלקס זהו טיפול שבדרך כלל נותנים אבל אני לא רוצה לקחת תרופות משום שאני בן 22 והחיים שלי לפני ואני לא רוצה תופעות לוואי של ירידה בחשק מיני וכדומה..(שאלו תופעות לוואי בדרך כלל של התרופות האלו).
תודה מראש,דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זה לא רק תרופות
שמוליק17/07/2014שלום דניאל.
אני מבין את החששות שלך מהתרופות.
בכל אופן הבעייה נובעת גם ממרכיב ריגשי ומרכיב סבביבתי, ואת המרכיבים האלה של הבעייה התרופות אינן אמורות לפתור כלל.
אמנם ישנם פסיכיאטרים שמטפלים רק בתרופות, אבל זו לא גישתם של רופאי הפורום. ד"ר דוידאור כתב פעם עליהם שהם מפספסים בגדול.
אתה יכול בלי להתנצל ללכת לפסיכיאטר ולומר שאתה מעוניין בטיפול שאינו כולל תרופות; זו זכותך המלאה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)