יש לי עוד שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי עוד שאלה
    מישהי
    17/07/2014

שלום, לגבי הפרעה דו קוטבית, בבוקר אני קמה עם מצב רוח ירוד, ולא יודעת מאיפה זה מגיע, פתאום אני מרגישה הרגשת התעלות, ועולים לי כל מיני רעיונות, על העתיד, שבספק שאצליח לממש אותם, לאחר שעה או שעתיים אני מבינה שאלה היו אשליות, ושוב חוזרת למצבי הקודם, מה שכן אין לי שליטה לשבת במקום אחד גם כשאני מרגישה מדוכאת. איך אפשר להסביר את זה? לרוב בלילה אני מרגישה מעולה, מין אשליה שמפתחות העולם בידיי. האם זה מסביר את מצבי? זה מוציא אותי מדעתי. הרגשה טובה, אבל לא אמיתית. הראש שלי לא רגוע. דר' עד מתי ארגיש ככה? זה שאני מודעת לעצמי אני פחות או יותר בשליטה, אבל מרגישה את המוח שלי נמתח. לעזאזל איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי עוד שאלה

הוספת תגובה

• מפורסמים שלקו במחלה שלי

מישהי
    17/07/2014

מנחם בגין, ואן גוך, בטהובן, וירג'יניה וולף, נפוליאון, קורט קוביין, סולן להקת נירוונה, קטרין זיטה ג'ונס, בריטני ספירס, ז'אן קלוד ואן דאם, צ'רצ'יל, ועוד........ איזה כיף לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שכחתי

מישהי
    17/07/2014

אברהם לינקולן, פרנסיס פורד קופולה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו