מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגברת ציפרלקסנעמה17/07/2014
שלום. אני סובלת כבר שנים מדיכאון וחרדות-בעיקר חרדה חברתית.
אני לוקחת ציפרלקס 10 מג ביום בבוקר.
בהתחלה זה עזר לי אבל לאחרונה אני מרגישה שזה לא משפיע עלי בכלל.
הוספתי היום עוד רבע כדור. רציתי לדעת אם זה מספיק או לעלות ישר לכדור וחצי??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייל
HOCHDORF17/07/2014מה המייל שלך? אני אשלח לך מספר של רופא מומחה שאני הולך אליו, לא כדאי שתחליטי לבד על המינונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר. לידיעתך זה לא פורום פנויים פנויו
מישהי18/07/2014אולי תיתן לה את שלך? וככה מתחילים עם בחורה. חחחחח
אתה מחפש חברים כאו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/07/2014ההשפעה מאוד אינדבידואלית..
לא לשכוח שתמיד , אבל תמיד
חובה לברר מצב גופני
שינו התנהגותי ( פחות קפה, קולה , ממריצים, ספורט...)
מרכב פסיכולוגי ( במיוחד CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי)
הטיפול שלי בקליניקה, מורכב מטיפול בתרופות ושילוב טיפול דינאמי ארוך טווח ( בירור מרכיבי אישיות, מערכות הגנה , "טיפול שורש" בכוונה לשינו והשגת משמעות לחיים, תובנות ועוד..) וכן טיפול קצר טווח , עד 12 פגישות , CBT - טיפול התנהגותי קוגנטיבי, מכוון לסימפטומים, זיהוי מחשבות מעוותות ומגבילות, תרגילי חשיפה ורגיעה , הסברים ומידע על ההפרעה ועוד..
מניסיון , מאוד יעיל.
CBT מתאים רק לאנשים עם אמביציה גבוהה, נכונות להשקיע ולהכין שיעורי בית ולעבוד, מאוד יעיל, לפעמים גם ללא תרופות ניתן להשיג שיפור והחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)