מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לכדור טרזודילדנה18/07/2014
אני נוטלת סרקוואל 200 כבר 7 שנים בעיקר בגלל בעיות שינה וגם לאיזון מצב רוח בין השאר, לאחר נטילת הסרוקוואל הייתי נירדמת לאחר שעתיים, ובחודש האחרון לוקח לי כמה שעות טובות להירדם לאחר הסרוקוול, וביקשתי מהפסיכיאטר כדור נוסף שיעזור לי לישון אשר לא ממכר, והוא רשם לי טרזודיל 50 מיליגרם, וקראתי בעלון התרופה שלו ובאינטרנט שהוא בכלל כדור נגד דיכאון מג'ורי חריף, אומנם גם הוא ניתן לשינה אבל המאפיין הבולט שלו זה לדכאון, ואני לא בדיכאון, ואף פעם לא הייתי, כמובן שיש לי הפרעות מצבי רוח אבל ממש לא דיכאון, ואני מתלבטת אם ליטול אותו, והשאלה שלי היא האם הטרזודיל הזה ניתן גם לשינה? ולאו דווקא לדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לכדור טרזודיל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/07/2014במינון נמוך טראזודיל לא יעיל לדיכאון , רק לשינה.
ממליץ לישקול טונייט , כדור ללא מרשם, אנטי היסטמין, אשר מאוד יעיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
רונן21/07/2014את יודעת למה בעצם את מתקשה לישון? 7 שנים זה המון זמן ...בת כמה את אם מותר לשאול והאם ניסית דברים אחרים בעבר כדי לישון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)