מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיפרקסה מתי מפסיקיםסיגי29/07/2014
אני לוקחת כמעט שלושה שבועות אני מרגישה מצוין
אך אדע מתי להפסיק לקחת
מה הדרך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתייעץ עם הרופא המטפל, אבל...
שמוליק29/07/2014שלום סיגי.
בעיקרון צריך להתייעץ עם הרופא המטפל. התסמינים עלולים לחזור עם מפסיקים מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.
אבל עם זאת, לפעמים יש מקום לשיקול דעת עצמאי, וזה מה שהיה במקרה שלי.
לי היה סבל נוראי מתופעות הלוואי של התרופות. הסבל היה כל כך קשה עד שרציתי לסיים את החיים. במקרה כזה, זה היה טוב ונכון להפסיק את הטיפול התרופתי בניגוד לדעתה של הפסיכיאטרית. בסופו של דבר - היא הודתה שזה היה הצעד הנכון.
זה שאני עשיתי את הצעד הזה וזה היה טוב ונכון - זה לא אומר זה מה שכולם צריכים לעשות. צריך שיקול דעת של כל מקרה לגופו.
קודם כל צריך שהסבל מתופעות הלוואי של התרופות יהיה קשה.
בנוסף לכך יש להמשיך את הטיפול הריגשי (בשיחות או C.B.T.) ולהיות עירנית מאוד להחמרה במצב, ובמקרה של החמרה במצב - לחזור לקחת תרופות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיפרקסה מתי מפסיקים - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק30/07/2014טוב מאוד שהתרופה עוזרת לך. בד''כ הטיפול הוא לפחות לןתקופה של כמה חודשים על מנת להטמיע את ההטבה במערכת.
תשאלי את הרופא המטפל שלך לגבי אורך הטיפול וצפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה האם ניתן לחתוך את הכדור לחצי
סיגי31/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)