זיפרקסה מתי מפסיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיפרקסה מתי מפסיקים
    סיגי
    29/07/2014

אני לוקחת כמעט שלושה שבועות אני מרגישה מצוין
    אך אדע מתי להפסיק לקחת
    מה הדרך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיפרקסה מתי מפסיקים

הוספת תגובה

• להתייעץ עם הרופא המטפל, אבל...

שמוליק
    29/07/2014

שלום סיגי.

בעיקרון צריך להתייעץ עם הרופא המטפל. התסמינים עלולים לחזור עם מפסיקים מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.

אבל עם זאת, לפעמים יש מקום לשיקול דעת עצמאי, וזה מה שהיה במקרה שלי.

לי היה סבל נוראי מתופעות הלוואי של התרופות. הסבל היה כל כך קשה עד שרציתי לסיים את החיים. במקרה כזה, זה היה טוב ונכון להפסיק את הטיפול התרופתי בניגוד לדעתה של הפסיכיאטרית. בסופו של דבר - היא הודתה שזה היה הצעד הנכון.

זה שאני עשיתי את הצעד הזה וזה היה טוב ונכון - זה לא אומר זה מה שכולם צריכים לעשות. צריך שיקול דעת של כל מקרה לגופו.

קודם כל צריך שהסבל מתופעות הלוואי של התרופות יהיה קשה.

בנוסף לכך יש להמשיך את הטיפול הריגשי (בשיחות או C.B.T.) ולהיות עירנית מאוד להחמרה במצב, ובמקרה של החמרה במצב - לחזור לקחת תרופות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיפרקסה מתי מפסיקים - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    30/07/2014

טוב מאוד שהתרופה עוזרת לך. בד''כ הטיפול הוא לפחות לןתקופה של כמה חודשים על מנת להטמיע את ההטבה במערכת.
    תשאלי את הרופא המטפל שלך לגבי אורך הטיפול וצפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה האם ניתן לחתוך את הכדור לחצי

סיגי
    31/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו