לרופאים היקרים שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים היקרים שלום
    טלי
    15/04/2008

קראתי מספר פעמים בפורום שלכם על חשיבות השיקום אחרי התקף פסיכוטי אבל אני לא יודעת למי לפנות. אני בחורה צעירה שעברה התקף פסיכוטי בעקבות טיפול רפואי מאסיבי. כעת אני בסדר, עדיין מטופלת באנטי פסיכוטים ואנטי דיכאוניים. הבעיה: אני יושבת בבית בחוסר מעש ולא יודעת למי לפנות בעניין של שיקום. אני בודדה, כל חברי בצבא. מפחיד אותי לצאת חזרה "לעולם" ואני מרגישה חסרת בטחון אחרי כל מה שעברתי. האם יש איזשהו גוף שיכול לעזור לי בזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים היקרים שלום

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני מאזור חיפה

טלי
    15/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום לאחר התקף פסיכוטי

ד''ר ערן ואדים הראל
    16/04/2008

אני מציע לך לפנות למרפאה פסיכיאטרית ע"פ אזור מגורייך (תשאלי את רופא המשפחה) ולברר אתם מהן האופציות. שם יוכלו להפנות אותך למרכז שיקום באזור מגורייך ואם זה לא מספיק אז לטיפול יום פסיכיאטרי ששם חלק מהטיפול הוא שיקומי. כמו שתארת את צריכה דחיפה קדימה ומסגרת שתעזור לך לחזור לחיים רגילים.
    בהצלחה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו