מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להפסיק ריספונדברכה31/07/2014
רציתי לדעת כחודש אני שותה חצי כדור ריספונד וברצוני להפסיק אני מנסה לטפל דרך צימחי איך מתחילים מורידים לרבע ואחר כך להפסיק? אשמח לתשובה תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל
שמוליק31/07/2014שלום ברכה.
לא מומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל; התסמינים עלולים לחזור.
בכל אופן, כיוון שאני הפסקתי בניגוד להמלצת הרופאה, ובדיעבד אף היא הודתה שזה היה צעד נכון, אז יש לי פתיחות לאפשרות כזו, אבל כדאי לציין תנאים מיוחדים לצורך צעד כזה.
הסיבה שבגללה החלטתי להפסיק היה סבל נוראי מתופעות הלוואי של התרופות. לדעתי זה תנאי הכרחי לצעד שכזה. עשו לי מספיק החלפות תרופתיות לפני כן...
אם מפסיקים את הטיפול התרופתי, צריך להמשיך את הטיפול במרכיב הריגשי ולהיות ערים להתדרדרות במצב שתצריך שוב את הטיפול התרופתי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק ריספונד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/08/2014יש לברר מדוע קיבלתה ...
הפסקה פתאומית ללא פיקוח עלולה לסבך נפשית..
יש לברר מול הרופא שנתן..
לא מומלץ להפסיק לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)