להפסיק ריספונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפסיק ריספונד
    ברכה
    31/07/2014

רציתי לדעת כחודש אני שותה חצי כדור ריספונד וברצוני להפסיק אני מנסה לטפל דרך צימחי איך מתחילים מורידים לרבע ואחר כך להפסיק? אשמח לתשובה תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק ריספונד

הוספת תגובה

• כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל

שמוליק
    31/07/2014

שלום ברכה.

לא מומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל; התסמינים עלולים לחזור.

בכל אופן, כיוון שאני הפסקתי בניגוד להמלצת הרופאה, ובדיעבד אף היא הודתה שזה היה צעד נכון, אז יש לי פתיחות לאפשרות כזו, אבל כדאי לציין תנאים מיוחדים לצורך צעד כזה.

הסיבה שבגללה החלטתי להפסיק היה סבל נוראי מתופעות הלוואי של התרופות. לדעתי זה תנאי הכרחי לצעד שכזה. עשו לי מספיק החלפות תרופתיות לפני כן...

אם מפסיקים את הטיפול התרופתי, צריך להמשיך את הטיפול במרכיב הריגשי ולהיות ערים להתדרדרות במצב שתצריך שוב את הטיפול התרופתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק ריספונד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/08/2014

יש לברר מדוע קיבלתה ...
    הפסקה פתאומית ללא פיקוח עלולה לסבך נפשית..
    יש לברר מול הרופא שנתן..
    לא מומלץ להפסיק לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו