מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשרות לצוותברק07/08/2014
פרופסור לפסכיאטריה ענה לי שאדם שהפסיק לשלוט בעינייניו הכספיים מבחינה מנטלית לא יכול לצוות וכמו כן אדם שאינו יכול לנהל את משק הבית שלו בגלל בעיה מנטלית הוא לא יכול לצוות. השאלה היא האם התשובה היא חד משמעית? האם יש אפשרות לשנות את רוע הגזירה? מה הכשר בין שליטה בכספים לכשרות לצוות? כששאלתי פסיכו גריאטר מה צריך כדי לבדוק את אבי לצוואה ולא סיפרתי לו שבזמן האחרון נעלמים לאבי כספים ושהוא בכלל לא יוצא מהבית. הפסיכוגריאטר ענה לי להביא רשימה תרופות אחרונות. דף סיכום אלקטרוני. עכשיו אם אני יזמין אותו ולא אספר לו על זה שיש בעיה בכספים? האם יש סיכוי שהוא יוציא תעודה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשנות את המצב
שמוליק07/08/2014שלום צדי.
אינני רופא (וגם לא משפטן), אבל דבר אחד ברור לי.
ע"י טיפול ניתן לשנות את המצב, ואם המצב ישתנה, יהיה ניתן לצוות ואם יהיה צורך יהיה ניתן לקבל חוות דעת עדכנית.
לא ממש הצלחתי להבין את השאלה, ובכל אופן, אני מאחל כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשרות לצוות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/08/2014יש להבדיל בין פסול דין - בעיה קוגנטיבית קשה, בילבול וכ..
ובין הכושר לצוות,
אנשים עם הפרעות נפשיות, מצב שיטיון קל - בינוני,
אשר מתמצאים בזמן ומקום, מבינים מה זה צוואה, את המשמעות והתוצאה..
אשר מודעים לרכוש וליורשים, כשרותם לצוות שמורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שנתת לי על הכשרות לצוות
ברק20/08/2014זה בכפוף לבדיקה קוגניטיבית?
או שזה לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שנתת לי על הכשרות לצוות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/08/2014בהחלט, חובה בדיקה קוגנטיבית.
בכל חוו'ד שלי לגבי כשרות לצוות/ משפטית
אני עושה בדיקה קוגנטיבית בכלל ו מיני מנטל MMSE בפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)