עבודה במשמרת צהריים ודכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה במשמרת צהריים ודכאון
    אירית
    11/08/2014

מתנצלת מראש על שאלה קצת משונה אבל אחת ולתמיד אני מבקשת לדעת אם יש בסיס מדעי לתופעה או שמשהו אינו תקין אצלי .
    האם הגיוני שעבודה במשמרת צהריים (התחלה בשעה 14 וסיום בשעה 20 לערך ) גורמת לתחושת דכדוך קשה ביותר ודכאון ?
    מדובר בעבודה ומקצוע שאני מאד אוהבת וכמובן שהבעיה לא קיימת בכלל במשמרות בוקר , אלא ההפך .מבקשת לדעת האם תופעה זו מוכרת וקיים לה בסיס .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא כל כך אהבתי את המונחים

שמוליק
    11/08/2014

שלום אירית.

אני ממש לא חושב שזה נכון לומר שאם עבודה בשעות 14-20 גורמת לך לדיכדוך אז אומר שמשהו לא בסדר אצלך. אפילו אם יש לך עמיתים לעבודה הזו שעובדים בשעות האלו ואינם מדוכדכים.

לכל אדם יש את הייחודיות שלו, וזה בסדר גמור אם הדכדוך הזו הוא תוצאה של משהו שהוא מיוחד אצלך.

לסימפטום הזה יכולים להיות אין ספור איבחונים אפשריים. יכול להיות שמדובר בבעייה רפואית "רגילה" שיש לה השפעה חזקה על ההרגשה, ועוד הרבה אפשריות...

אני בטוח שיש לכך הסבר הגיוני, ואם יש לכך הסבר הגיוני - אז אני ממש לא חושב שאת צריכה להדביק על עצמך סתם תוויות.

מה שכן, כדאי לבדוק את העניין יותר לעומק, ולהבין מהיכן זה בא, ולהתמודד על מנת לשפר את המצב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה במשמרת צהריים ודכאון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/08/2014

לא אמור להיות סיבה מדעית חד משמעית.
    במיוחד שזו עבודה שאת אוהבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו