מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצויות זעםאני16/08/2014
בוקר טוב ,
יש לי בן זוג שבסה"כ הוא אדם טוב , יש לו בעיה מאוד רצינית שלדעתי היא התפרצויות זעם בגלל עקרונות מסוימים שהוא חי לפיהם למרות שאין בהם הגיון.
כמו למשל וזה קורה הרבה , כשהוא נוהג ברכב , מבחינתו כל הנהגים הם "אוייבים" תמיד יש לו מה להעיר על נהיגה של נהג כזה או אחר , הוא מתעצבן שעוקפים אותו , שחותכים אותו , הוא גורם לנהגים לא לחתוך אותו מה שקורה למריבה בכבישים , עד כדי כך עצירת כלי הרכב בפראות , צעקות קללות , הוא מתקשר כפייתי למשטרה להודיע על רכב כזה או אחר , המצב הגיע לכדי אלימות בכביש , בפעם האחרונה נהג אחר פשוט ירד מהרכב והיכה את בן זוגי .
כשאני מעירה משהו הוא אומר שאני מגינה על הנהגים האחרים.
המצב הזה פשוט נורא ולא נסבל , ההתפרצויות האלו קורות די הרבה ולא רק בכבישים , גם כשהוא מרגיש שמישהו עובד עליו .
לדעתי הוא צריך טיפול תרופתי להרגעת מצבי הזעם , לא פעם אני אומרת לו שהוא יקלע למצב עם נהג אחר מטורף יותר שזה יכול להגמר באסון.
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו ההשקפה שלו
שיר16/08/2014שלום לך,
יש לו השקפה מוטעית לגבי הסובב אותו, לפי דעתי הוא צריך טיפול רגשי ותו לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא צריך קודם כל להבין
שמוליק16/08/2014שלום.
אכן, זו באמת בעייה. ישנן הרבה נהגים אידאליסטיים, אבל צריך לשים גבולות, וברגע שהדברים חורגים מהגבולות - זו באמת בעייה.
קודם כל הוא צריך להכיר בכך, ורק אחר כך צריך לחשוב מה הטיפול הנכון. אני מאלה שדוגלים בטיפול המבוסס בעיקר על המרכיב הריגשי, ובנקודה הזו אני נוטה להסכים עם שיר, אבל כל מקרה לגופו.
כל רופא ימליץ עם טיפול על פי נסיונו (וגם על פי גישתו הבסיסית).
רק אם זה יחצה קויים אדומים, אז צריך לחשוב על אמצעי כפייה, אבל על פי התיאור, לא נראה לי שיש צורך בכך.
אם הוא אינו מכיר בבעייה - אז השאלה היא איך כבת זוג צריך להתמודד עם בן זוג שיש לו בעייה כזו והוא אינו מכיר בה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצויות זעם - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/08/2014לפי הנ''ל
מומלץ מאוד פניה לאיש מקצוע..
על פי התיאור יש מקום לטיפול תרופתי וכן בשיחות, פסיכוטראפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)