נידודי שינה ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נידודי שינה ציפרלקס
    ג
    17/08/2014

שלום, כבר כיותר מארבע שבועות אני לוקחת ציפרלקס, התחלתי שבוע רבע כדור הכלתי לאחר מכן לחצי כדור שבועיים ואז הכלתי לכדור שלם, מאז שהעלתי לכדור שלם שזה כשבשבוע וקצת יש לי נידודי שינה רציניים, אני מצליחה לישון בקושי שעתיים שלום וגם לקראת הבוקר, חשוב לציין שאני שותה את הכדור בבוקר, לכן לא אמורים להיות נידודי שינה כאלה או שאני טועה?
    אני יודעת שזה אחד התופעות הלוואי של ציפרלקס, האםזה נורמלי אחרי חודש נטילה לסבול מכאלה נידודי שינה רציניים? מתי זה אמור לעבור?
    חשוב לציין שלפני שנתיים נתלתי ציפרלקס גם לתקופה של שנה שמאד עזר לי, נידודי שינה היו בהתחלה כמה ימים וזהו, הפעם זה לא נגמר, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נידודי שינה ציפרלקס

הוספת תגובה

• נידודי שינה ציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/08/2014

ממליץ לשקול כדור שינה לשבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ג
    18/08/2014

תודה על התשובה, אני אכן בהמלצת הרופא התחלתי לקחת כדורי שינה אימובן, אבל שוב אני חוששת להתרגל לכדורים, לכן השאלה שלי אם אני אוריד את המינון של ציפרלקב לחצי כדור שוב, אקח עוד שבועיים מינון של חצי כדור יכול לעזור?
    או שהתופעה בטוח תעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/08/2014

שום דבר לא בטוח, אין 100% ברפואה.
    ממליץ להיצמד להמלצת הרופא המטפל, בדר'כ יש שיפור ותופעות הלוואי חולפות.
    אין סכנה ממשית להתמכר לאימובן לאחר שבועיים, נחשב בטוח יחסית.

ד'ר יונתן דוידאור
    פסיכיאטר פסיכותראפיה
    פסיכיאטריה CBT פסיכותרפיסט
    http://davidor.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו