מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרתכם הדחופה- סרנדהשרון18/08/2014
שלום,
בעקבות התקפי חרדה שקרו לאחרונה הפסיכיאטרית במיון נתנה לי ציפרלקס, שבימים הראשונים הגביר את החרדה למצב בלתי ניסבל ולכן העבירו אותי לסרנדה 50 מ"ג חצי כדור בשבוע הראשון ואחר כך עלינו לכדור שלם. כבר שבועיים שאני לוקחת את הסרנדה הכול היה די בסדר חוץ מנדנודי שינה, שהתבטאו בכך שהייתי נרדמת בלי בעיה אבל מתעוררת אחרי שעתיים ומתהפכת כל הלילה. מה שקרה ביומיים האחרונים שהחרדות גדלו בלילה בעקבות נדנודי השינה והמצב התדרדר שוב. נעזרת בחצי קלונקס בלילה מה שלא עושה לי טוב כי אני מרגישה שזה לא עוזר ולמחרת היום תחושת דאון.
מה קורה לי??? אני מדוכאת וקשה לי לתפקד ואני עייפה נורא. כל הזמן רוצה להקיא והגוף לא רגוע. האם הכדור לא מתאים לי? זה נורמלי שאחרי שבועיים תהיה נפילה שכזו? אשמח לתשובה דחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם הדחופה- סרנדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/08/2014יש לברר את נושא התופעות לוואי..
להפחית לחצי, בבוקר לאחר אוכל..
להמתין יותר זמן ואז לעלות.
ניתן להוסיף כדור שינה למשך שבועיים.
יש להקפיד על נושא הייגינה של השינה ( לא לאכול לאחר 19, אסור ממריצים בערב ועוד....)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו בבקשה
שרון18/08/2014אני ממש מותקפת חרדה ודיכאון קשה יותר ממה שהיה בכלל בתחילת הטיפול התרופתי, האם זה נורמלי אחרי שבועיים?
אם נוריד את המינון לחצי כדור זה לא יאריך את הזמן עד להרגשת הטבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/08/2014לא בהכרח שיאריך...
חשוב להתאים את המינון לתלונות הקליניות..
לפעמים יש צורך לעשות את השינוי בהדרגה ולאט.
חשוב לא ליסבול ולהפחית חרדה ומועקה, כדור נוגדי חרדה, לתקופה קצרה,
כדורי שינה, וכן טיפול טבעי לחרדה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל הפסיכיאטרית הבוקר
שרון19/08/2014אמרה לי לעלות מינון ל 75 מג כי ה50 לא אפקטיבי ונתנה לי כדורי שינה. אני מאוד חוששת מהעלאת המינון... אמרה לתת לזה זמן.
כל בוקר בבוקר נתקפת בחילות מטורפות!
מה יהיה איתי? מתי זה יעבור????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל הפסיכיאטרית הבוקר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/08/2014ליטול בבוקר אחרי ארוחה
אסור ליטול על בטן ריקה...
התופעות יחלפו במהלך הזמן..
אם תופעות הלוואי לא נסבלות
ניתן לרדת ל 50 מ''ג לעוד שבוע ואז לנסות לעלות שוב ל 75 מ''ג.
בהצלחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור על בטן ריקה
שרון19/08/2014האם כוס תה עם כמה חתיכות של בייגלה (נגיד עשרה) מספיק בשביל לקחת את הכדור? כי אני לא מסוגלת לאכול בטח לא בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור על בטן ריקה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/08/2014אם יש תופעות לוואי - אז לא מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)