מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גאודוןברכה19/08/2014
שלום
התחלתי לפני כמה ימים לקחת כדור אחד ליום (40 מ"ג) של גאודון ולאחר שבוע 2 אחד בבוקר ואחד בערב סה"כ 80 מ"ג ליום זה הרבה?
כאמור אין לי סכיזופרניה אלא עייפות תשישות כבדות קושי לעמוד בלחצים מתח ופחדים באופן הכללי תוך כמה זמן הכדור אמור להשפיע? מה אני אמורה להרגיש?
זה מתאים לתחושות הנ:ל ראיתי שזה מתאים לסכיזופרניה מה הקשר שקיבלתי? אתם וגם רופא המישפחה אמר לי שזה כדור טוב מהדור החדש והכי חשוב לא ממכר.......
גאודון הוא ממשפחת הSSRI?
אשמח מאוד לקבל תשובה תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאודון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/08/2014גאודון שייך לקבוצת נוגדי פסיכוזה.
תופעות לוואי: אי שקט, שינו בלחוץ דם, שינוי בקצב לב, חובה ביצוע אקג לפני נטילה.
לפעמים יש מצבים ללא פסיכוזה או סכיזופרניה שניתן לשקול נוגד פסיכוזה, כמו דיכאון קשה, חרדה קשה וכו..
חייב להיות שיקול קליני לבחור גאודון ולא תרופה אחרת, כגון בעיות עודף משקל, סכרת, שומנים בדם ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות חולשה מגאודון
ברכה23/08/2014שלום וברכה
כמו שציינתי אני עם גאודון כשבוע וחצי.
כשלוש ארבע שעות לאחר שאני שותה תכדור אני מרגישה עייפות מאוד חזקה חולשה שחייבת לנוח אף לפני כמה ימים הייתי בקניון והרגשתי שאני חייבת לחזור לנוח רציתי לשאול כדאי לחכות שאולי זה יעבור? או ללכת לרופאה ולהגיד שאולי עדיף להחליף?
אם אצטרך להחליף איזה כדור יכול להתאים לי הבעיה שלי היא: חוסר תפקוד, עייפות,
חוסר מרץ, קושי לעמוד בלחץ, לחצים, פחדים באופן הכללי. (בדיקות כלליות טוב).
יש כדור שיכולים לתת לי שיתן לי אנרגיה שאתפקד?
אני מאוד אשמח לתשובה חשוב לי תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
ברכה26/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות חולשה מגאודון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/08/2014תופעות לוואי בדר'כ פוחתות במהלך הזמן.
יש לפצל את נטילת הכדור לפעמים, ערב בוקר( עם אוכל)
במקרה של עייפות, ניתן בבוקר לקחת מינון יותר קטן ובלילה מינון גדול יותר.
יש להתייעץ בנדון עם רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)