גאודון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאודון
    ברכה
    19/08/2014

שלום
    התחלתי לפני כמה ימים לקחת כדור אחד ליום (40 מ"ג) של גאודון ולאחר שבוע 2 אחד בבוקר ואחד בערב סה"כ 80 מ"ג ליום זה הרבה?
    כאמור אין לי סכיזופרניה אלא עייפות תשישות כבדות קושי לעמוד בלחצים מתח ופחדים באופן הכללי תוך כמה זמן הכדור אמור להשפיע? מה אני אמורה להרגיש?
    זה מתאים לתחושות הנ:ל ראיתי שזה מתאים לסכיזופרניה מה הקשר שקיבלתי? אתם וגם רופא המישפחה אמר לי שזה כדור טוב מהדור החדש והכי חשוב לא ממכר.......
    גאודון הוא ממשפחת הSSRI?
    אשמח מאוד לקבל תשובה תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאודון

הוספת תגובה

• גאודון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/08/2014

גאודון שייך לקבוצת נוגדי פסיכוזה.
    תופעות לוואי: אי שקט, שינו בלחוץ דם, שינוי בקצב לב, חובה ביצוע אקג לפני נטילה.
    לפעמים יש מצבים ללא פסיכוזה או סכיזופרניה שניתן לשקול נוגד פסיכוזה, כמו דיכאון קשה, חרדה קשה וכו..
    חייב להיות שיקול קליני לבחור גאודון ולא תרופה אחרת, כגון בעיות עודף משקל, סכרת, שומנים בדם ועוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות חולשה מגאודון

ברכה
    23/08/2014

שלום וברכה
    כמו שציינתי אני עם גאודון כשבוע וחצי.
    כשלוש ארבע שעות לאחר שאני שותה תכדור אני מרגישה עייפות מאוד חזקה חולשה שחייבת לנוח אף לפני כמה ימים הייתי בקניון והרגשתי שאני חייבת לחזור לנוח רציתי לשאול כדאי לחכות שאולי זה יעבור? או ללכת לרופאה ולהגיד שאולי עדיף להחליף?
    אם אצטרך להחליף איזה כדור יכול להתאים לי הבעיה שלי היא: חוסר תפקוד, עייפות,
    חוסר מרץ, קושי לעמוד בלחץ, לחצים, פחדים באופן הכללי. (בדיקות כלליות טוב).
    יש כדור שיכולים לתת לי שיתן לי אנרגיה שאתפקד?
    אני מאוד אשמח לתשובה חשוב לי תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

ברכה
    26/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות חולשה מגאודון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    31/08/2014

תופעות לוואי בדר'כ פוחתות במהלך הזמן.
    יש לפצל את נטילת הכדור לפעמים, ערב בוקר( עם אוכל)
    במקרה של עייפות, ניתן בבוקר לקחת מינון יותר קטן ובלילה מינון גדול יותר.
    יש להתייעץ בנדון עם רופא מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו