מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אישיות גבולית יונתן דוידאורמעין21/08/2014
היי.
הייתי אצלך עוד בתקופה שהיית במאוחדת
היבחנת אותי בהפרעת אישיות גבולית ועזרת לי
שיכירו אותי בביטוח לאומי
קודם כל תודה רבה רבה
לצערי נתנו לי רק זמני
ואני לא יודעת מה צריך לעשות בשביל שימשיכו לי תמידי
זה עומד להסתיים בסוף השנה 12/2014 אוטוטו...
אם תוכל לעזור לי כמו שעזרת אז אני מאוד מאוד הודה לך
ואחרי שלקחתי ציפרלקס והסרנדה והשמנתי הפסקתי לקחת כדורים
מצד אחד התחלתי לרדת במשקל ולגבי זה הביטחון קצת חזר
מצד שני המחשבות בראש מטרידות מאוד ברמה שלפעמים אני חושבת שאני לא מסוגלת
יותר אם זה
אני באמת אשמח אם תעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אישיות גבולית יונתן דוידאור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/08/2014היי
ראשית מצטער לשמוע שמצבך לא מאוזן.
שנית יש בעיתיות להתייחס מקצועית למטופלים שהיו אצלי בטיפול
מעל גבי פורום זה.
ממליץ פניה לפסיכיאטר בקופה.
יש לברר מצב הורמונלי, רבות LH FSH אסטרוגן , טסטוסטרון TSH T3 ..
לפעמים יש תופעות לוואי מציפרלקס, מה שמסביר עליה בשומנים ועייפות.
יש לשקול תרופה אחרת, מקבוצת SSRI ולפעמים יש לשקול מייצב רוח ואו נוגד פסיכוזה, שוב מחייב בדיקה ומעקב רופא פסיכיאטר.
אני כבר לא עובד במאוחדת כפסיכיאטר.
מאחל בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הפרעה אישיות גבולית
אלישבע עמר29/08/2014השאלה שלי
לגבי התרופות שאני לוקחת .
אני מקבלת פרפנאן 4 מ"ג + אסיוול 10 ... את האסיוול 1 בבוקר + נגד כאבים מהראש טרמאדקס... ואחרי צהריים עים נחתי צהרים , שוב כואב לי הגוף וכמובן רצה למגירה ושוב לוקחת לכאבים ולקראת הערב את הפרפאנן + אסיוול . + לרוב עוד כדור שינה בשם בונדרומין. יש לי ציפצופים שכמעט לא פוסקים מזה כמה שנים שאני סוכבת עימי וכאבים עזים כדקירות בראש בצד ימין ואיני מצליחה לחיות בשלום עים עצמי וזה מאוווד מפריע , אני גרושה עים ילדים שצריכה להיות יותר יותר נוחה עים ילדיי אך מהקשיים והסבל בגוף אני לא נוחה אפילו עים עצמי וחבל. כואב לי שאיני יכולה בבוקר לשמוע כלום ולא להגיב גם כי הרגלתי אותם שאני חייבת שהכדורים יעבדו ואז לא טוב לי עים סדר הים שאני עוברת . אני מאוד נקייה ומסודרת וכשיש בלגן קטן איני יכולה ליסבול זאת ויש לי עוד סיפטומים שקשה לי איתם וזה שאני למשל רוצה למחרת נומאר לעשות משהו והגוף מקשה עליי אז אני מתיעצבנת שאיני יכולה . אני גרה בכ"ס ובקופת חולים מאוחדת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזור לי בבקשה גם כך קשה לי
אלישבע עמר29/08/2014השאלה שלי
לגבי התרופות שאני לוקחת .
אני מקבלת פרפנאן 4 מ"ג + אסיוול 10 ... את האסיוול 1 בבוקר + נגד כאבים מהראש טרמאדקס... ואחרי צהריים עים נחתי צהרים , שוב כואב לי הגוף וכמובן רצה למגירה ושוב לוקחת לכאבים ולקראת הערב את הפרפאנן + אסיוול . + לרוב עוד כדור שינה בשם בונדרומין. יש לי ציפצופים שכמעט לא פוסקים מזה כמה שנים שאני סוכבת עימי וכאבים עזים כדקירות בראש בצד ימין ואיני מצליחה לחיות בשלום עים עצמי וזה מאוווד מפריע , אני גרושה עים ילדים שצריכה להיות יותר יותר נוחה עים ילדיי אך מהקשיים והסבל בגוף אני לא נוחה אפילו עים עצמי וחבל. כואב לי שאיני יכולה בבוקר לשמוע כלום ולא להגיב גם כי הרגלתי אותם שאני חייבת שהכדורים יעבדו ואז לא טוב לי עים סדר הים שאני עוברת . אני מאוד נקייה ומסודרת וכשיש בלגן קטן איני יכולה ליסבול זאת ויש לי עוד סיפטומים שקשה לי איתם וזה שאני למשל רוצה למחרת נומאר לעשות משהו והגוף מקשה עליי אז אני מתיעצבנת שאיני יכולה . אני גרה בכ"ס ואני בקופת חולים מאוחדת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזור לי בבקשה גם כך קשה לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/08/2014יש לפנות לרופא פסיכיאטר במסגרת הקופה, מרפאות בריאות הנפש במקום מגורים או באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)