התאבדות .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאבדות .
    מעיין
    24/08/2014

אני בת 21 עם הפרעת אישיות גבולית ,וניסיונות אובדניים מרובים(9 ניסיונות)
    מטופלת בסימבלתא ,טופתרים ,ואמביאן לשינה .
    שאלתי היא קצת מוזרה אבל היא מסקרנת אותי .
    הניסיון האובדני הראשון היה לפני שנתיים עי בליעת 150 כדורים איבדתי את ההכרה למשך שישה ימים אני לא זוכרת מה היה שם רק ממה שמספרים לי ,ככה גם היו הניסיוניות הבאים עד הניסיון הרביעי לא כולל .מהניסיון הרביעי פשוט לא איבדתי יותר את ההכרה לקחתי יותר מחמישים כדורים הרגשתי רע ,ישנתי לסירוגין אבל לא כמו בפעמים הראשונות . שאלתי היא למה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאבדות .

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

מעיין
    30/08/2014

??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/08/2014

זה תלוי בסוג הכדורים והכמות וכן לפעמים השפעה גופנית יכולה לתרום ( מחלות נלוות , נטילת תרופות נוספות , תפקודי כליות וכבד ועוד..)

לא ניתן לענות באופן חד משמעי.
    בכל מקרה , ממליץ לשקול טיפול ב DBT .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל

מעיין
    02/09/2014

רוב הניסיונות היו עי בליעת כדורים פסיכיארים ו40 כדורים של להורדת לחץ הדם חוץ מפעם אחת שהייתה עי בליעת 80 כדורי אקמול ,הייתה הרעלת אקמול ליומיים וחשש לפגיעה בכבד שהתפוגגה לאחר השחרור מבית החולים .
    לא ניסחתי את שאלתי טוב ,התכוונתי בעצם לשאול
    למה לא איבדתי את ההכרה בכל הפעמים ?40 כדורים להורדת לחץ דם במינון של 10מג ,ועוד כדורים פסיכיאטריים בכלל אמורים לגרום לי למות ולא רק להגיע לחדר הלם או טיפול נמרץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

יעלי
    06/09/2014

טל,אל תעשי דברים כאלה אני בטוחה שאת בנאדם מדהים ומקסים ואת פשוט עוברת תקופה קשה קצת.אל תעשי דברים כאלה החיים יכולים להיות יפים באמת אני מבטיחה לך גם אם א=עכשיו את ממש לא חושבת כמוני...את עדיין ילדה תנסי לשנות את השקפת המבט שלך בבקשה ממך יש טיפולים לדיכאון תאמיני לי אני הייתי בתהום ובזכות זה יצאתי מזה ואני גם עוברת תקופות קשות מאוד ולעולם לא הייתי חושבת על התאבדות.שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו