מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאבדות .מעיין24/08/2014
אני בת 21 עם הפרעת אישיות גבולית ,וניסיונות אובדניים מרובים(9 ניסיונות)
מטופלת בסימבלתא ,טופתרים ,ואמביאן לשינה .
שאלתי היא קצת מוזרה אבל היא מסקרנת אותי .
הניסיון האובדני הראשון היה לפני שנתיים עי בליעת 150 כדורים איבדתי את ההכרה למשך שישה ימים אני לא זוכרת מה היה שם רק ממה שמספרים לי ,ככה גם היו הניסיוניות הבאים עד הניסיון הרביעי לא כולל .מהניסיון הרביעי פשוט לא איבדתי יותר את ההכרה לקחתי יותר מחמישים כדורים הרגשתי רע ,ישנתי לסירוגין אבל לא כמו בפעמים הראשונות . שאלתי היא למה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
מעיין30/08/2014??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/08/2014זה תלוי בסוג הכדורים והכמות וכן לפעמים השפעה גופנית יכולה לתרום ( מחלות נלוות , נטילת תרופות נוספות , תפקודי כליות וכבד ועוד..)
לא ניתן לענות באופן חד משמעי.
בכל מקרה , ממליץ לשקול טיפול ב DBT .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל
מעיין02/09/2014רוב הניסיונות היו עי בליעת כדורים פסיכיארים ו40 כדורים של להורדת לחץ הדם חוץ מפעם אחת שהייתה עי בליעת 80 כדורי אקמול ,הייתה הרעלת אקמול ליומיים וחשש לפגיעה בכבד שהתפוגגה לאחר השחרור מבית החולים .
לא ניסחתי את שאלתי טוב ,התכוונתי בעצם לשאול
למה לא איבדתי את ההכרה בכל הפעמים ?40 כדורים להורדת לחץ דם במינון של 10מג ,ועוד כדורים פסיכיאטריים בכלל אמורים לגרום לי למות ולא רק להגיע לחדר הלם או טיפול נמרץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
יעלי06/09/2014טל,אל תעשי דברים כאלה אני בטוחה שאת בנאדם מדהים ומקסים ואת פשוט עוברת תקופה קשה קצת.אל תעשי דברים כאלה החיים יכולים להיות יפים באמת אני מבטיחה לך גם אם א=עכשיו את ממש לא חושבת כמוני...את עדיין ילדה תנסי לשנות את השקפת המבט שלך בבקשה ממך יש טיפולים לדיכאון תאמיני לי אני הייתי בתהום ובזכות זה יצאתי מזה ואני גם עוברת תקופות קשות מאוד ולעולם לא הייתי חושבת על התאבדות.שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)