יעוץ דחוף - ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף - ציפרלקס
    קרן
    25/08/2014

שלום,
    שמי קרן בת 36 אבחנתי כי אני סובלת מחרדות ודיכאון מזה 3 שנים עד שעליתי על זה לקח זמן .
    פניתי לפסיכולוג + רופאת משפחה אני נוטלת ציפרלקס 10 מ"ג מזה חודש וחצי יש שיפור משמעותי לחרדות אבל לדעתי דיכאון עדין נשאר אני קמה כל בוקר בלי מצב רוח בלי אנרגיות ובלי חשק לכלום כל הזמן עייפות חוסר מרץ עייפות כרונית האם יש מצב שאני סובלת מדיכאון קליני?
    הרופאה העלתה לי מינון ל-15 מ"ג האם זה אמור לעזור קשה לי להאמין ש-5 מ"ג יעשה את העבודה

אשמח לקבל המלצה אני מיואשת שאני עייפה כל הזמן ובלי מרץ

תודה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף - ציפרלקס

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - ציפרלקס - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    25/08/2014

שלום רב,
    ציפרלקס הוא נוגד דיכאון וחרדה יעיל אשר את השפעתו ניתן להעריך כעבור כ-4-6 שבועות של טיפול. במידה וכעבור תקופה זו ניכר שיפור חלקי, יש המלצה לעלות מינון עד המינון המקסימלי - 20 מ"ג ליום. מומלץ כי ניהול הטיפול יתבצע ע"י רופא מומחה - פסיכיאטר - בעל ניסיון בטיפול בדיכאון וחרדה. לא ניתן מראש לנבא האם עליה ב-5 מ"ג תספיק או לא ויש לחכות לתגובה בערך כ-4 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו