מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד במה וקלונקסש25/08/2014
שלום רב
אני מרצה מול קהל פעם בשבוע במסגרת עבודתי.
חרדת הקהל שלי שברה שיאים לפני כחודש ורופא המשפחה צייד אותי בקלונקס .אחריי שדרלין לא עבד עליי...
שאלתי:
האם לקיחת קלונקס 0.5 פעם בשבוע באופן קבוע עלולה לגרום להתמכרות ?
האם עם הזמן הגוף "יבקש" העלאה במינון בגלל סבילות?
תודה רבה
אורנה
אציין כי במקביל אני עוברת טיפול התנהגותי ( שלא עוזר כלל...)
הקלונקס מציל אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס וחרדה חברתית
אלי26/08/2014אני לא רופא מדבר רק מניסיון של עצמי כסובל מחרדה חברתית עשיתי שימוש בשעת צורך בצורה יותר תכופה מפעם בשבוע בקלונקס הכדורים הכתומים 10 מיליגרם לדעתי לא בטוח במשקל לא נגרמו לי מזה בעיות.
עשיתי שימוש במשך כחודשיים .
קלונקס כדור מאוד טוב..
אני חושב שצריך להעלות במינון עם הזמן משום שההשפעה קטנה.
יש אנשים שמקבלים קלונקס באופן קבוע ויומיומי גם .. לפעמים עדיף לקחת למרות ההתמכרות..
בכל מקרה אין סיכוי להתמכרות משימוש של פעם בשבוע מהניסיון שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה חצי מיליגרם לא עשרה
אלי26/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר?!
נועם30/08/2014מה כל כך טוב בקלונקס, מלבד שהוא ממכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד במה וקלונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור31/08/2014פעם בשבוע 0.5 מ''ג, בדר'כ לא מהווה שום בעיה במרכיב התמכרות.
הבעיה זה בתופעות הלוואי שצריך להיות מודע: ירידה בריכוז, פגיעה בקורדינציה, ירידה בתגובות ( סכנה בנהיגה) , איסור לערבב עם אלכוהול, ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)