מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש ב ARIPLY לטיפול בODD לבן 11keren26/08/2014
שלום,
לאור בעיות בבית ספר, הייתי עם בני באבחון פסיכיאטר ישנה בעיית קשב וריכוז ברקע , אך מה שיותר קריטי הוא תופעת ההתנהגות המורדת וחוסר לקיחת אחריות :(
בני מאד נבון ופיקח, בן יחיד להורים גרושים
מודה שיש בעיית גבולות שבטיפול כרגע דרך הדרכת הורים
והוא גם מתחיל שיחות עם פסיכולוג
מאחר ונושא ההתנהגות קריטי בכדי שיישאר בבית הספר, הפסיכיאטר המליץ על תקופה של חצי שנה להשתמש בARIPLY מ"ג5
אני מאוד חוששת מנטילת כדור פסיכיאטרי, והייתי שמחה לשמוע מניסיון
תגובות..וכו'
האם ישנו סיכון שידוע? תופעות שחשוב לדעת מעבר למה שאומרת ההתוויה
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לשאול בפורום של ילדים ונוער
שמוליק26/08/2014שלום קרן.
ישנו פורום נוסף של BeOk המיועד לילדים ונוער וכדאי לשאול את השאלה שם.
ARIPLY היא תרופה אנטי-פסיכוטית. מנסיוני האישי הכולל לפחות חמש תרופות אנטי-פסיכוטיות שונות - הן עשו אותי זומבי, לא יכולתי לתפקד, ובגלל בעיות התיפקוד רציתי לסיים את החיים, עד שבסוף החלטתי להפסיק את התרופות האלו.
עם זאת, כל מטופל מגיב אחרת לתרופות, ויש מטופלים שאינם סובלים כל כך מתופעות הלוואי, וישנם גם מטופלים שעדיף שהם ייקחו תרופות למרות תופעות הלוואי. לכל מטופל ישנה נקודת איזון שונה בין התועלת של התרופות לבין הנזק.
אני גם בגישה שעיקר הטיפול צריך להתמקד במרכיב הריגשי של הבעייה, אבל גם בנקודה הזו לכל אחד ישנה גישה משלו - הן למטפלים והן למטופלים. ישנם גם מטופלים שמאוד מעוניינים בתרופות, והם בהחלט לגיטימיים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)