מה זה יכול להיות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות ?
    שלום
    30/08/2014

אני בן 23 לפני חמש שנים עשנתי סמים קלים בהתחלה הכל היה בסדר עד שיום אחד כנראה עשנתי יותר מדי וחוויתי מן התקף חרדה עם איבוד תחושה באצבעות דופק מהיר ותחושה של כאילו אני בחלום זה הפסיק יום למחרת אך התחושה כאילו אני בחלום נשארה וגררה עוד התקפי חרדה שהיו בתדירות גבוהה יחסית לצורך העניין ביום שהתגייסתי היה לי התקף חרדה בלילה הראשון . בשלב מסוים הבנתי שאני מתנהג לא בצורה הגיונית ותמיד הכנסתי לעצמי לראש שאני עושה לעצמי פדיחות ואני חייב להפסיק עם זה , אז התחלתי להגיד לעצמי בראש כל פעם שהמחשבות מגיעות אני אומר לעצמי הכל בסדר והכל בסדר ,לפני כמה חודשים הכל היה בסדר אז גם עכשיו בסדר . וזה עזר ולאט לאט נעלם לגמרי ( ההיכרות עם בת זוגתי עזר מאוד ). לפני חודש לערך הרגשתי שהחלמתי לגמרי מההתקפים והמחשבות האלו ושאני יכול לשלוט בזה אז ניסיתי שוב לעשן סמים קלים , ופעם הרביעית שעשנתי בום זה קורה שוב , התחושה של החוסר ריכוז וכאילו אני בחלום . באותו רגע כל כך נבהלתי שהתחלתי לרוץ מהבית של חבר שלי לבית של אמא שלי .. בריצה ללא הפסקה עד שהגעתי אליה ולאט לאט החרדות ירדו . היום חודש אחרי התחושה של החלום וכאילו אני צריך לשכנע את עצמי שהכל קורה באמת עדיין קיים .. אני לא נותן לזה להיגרר להתקפי פאניקה / חרדה מכיוון שלמדתי להגיד לעצמי שהכל בסדר וזה יעבור . לא התייעצתי עד כה עם איש מקצוע , האם תוכלו להגיד לי שהתחושות האלה יעברו בקרוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות ?

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי בבקשה ?

שלום
    30/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות ? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    31/08/2014

מומלץ בדיקה על ידי איש מקצוע, הערכה קלינית מסודרת ובניית תוכנית טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו