הפסקת פרפנאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת פרפנאן
    אורן משולם
    31/08/2014

שלום רב
    ברצוני לשאול:
    לפני כמה ימים הפסקתי טיפול בפרפנאן 4 מ"ג מפני כל התופעות לוואי של התרופה שהפריעו לי לנהל חיים סדירים,מאז הפסקת התרופה ניהיה לי ocd במחשבות בלבד,יש לציין שאין לי הזיות ולא היו לי הזיות מעולם והסיבה שלקחתי את הכדור הזה במשך שנה זה היה רק כדי למנוע חרדה ולמנוע מחשבות של ocd בראש,האם התרופה הזאת באמת מיועדת להשתיק את הocd המחשבתי הזה ?,והאם באמת הפסקת התרופה גורמת לocd מחשבתי ?,דרך אגב הרופא שלי אמר שבמינון 4 מ"ג זה מינון לא אנטיפסיכוטי וזה לא מסוכן להפסיק את הטיפול,כי הטיפול ב4 מ"ג נועד רק נגד חרדה והרגעה,האם זה נכון שזה לא מסוכן להפסיק את הטיפול הזה והאם הפסקת הטיפול יכולה לגרום לסכיזופרניה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת פרפנאן

הוספת תגובה

• הפסקת פרפנאן - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    31/08/2014

פרפאנן תרופה נוגדת פסיכוזה , במינון נמוך השפעה מרגיעה..נדיר השפעה נוגדת פסיכוזה.
    יש לברר מדוע קיבלתה טיפול נוגד פסיכוזה ולא נוגד חרדה ודיכאון מקבוצת SSRI , המקובלים כקו ראשון בהפרעות חרדה וכן OCD .
    לא מומלץ להפסיק לבד ללא ידיעת רופא מטפל, יכול להוביל להחמרה קלינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו