ריספרדל לילד בן 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספרדל לילד בן 8
    ויולטה
    31/08/2014

שלום רב , בני בן ה-8 מקבל מזה כשבועיים 0.25 (רבע כדור) ריספרדל. לפני קבלת הכדור היה מתעורר כל יום בשעה 06:00 וכעת אנו נאלצים להעיר אותו בשעה 10:00. האם תופעת לוואי זו אמורה לחלוף?!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריספרדל לילד בן 8

הוספת תגובה

• הכל יכול להיות

שמוליק
    01/09/2014

שלום ויולטה.

קודם כל הפורום הזה הוא פורום של מבוגרים. ישנו פורום נוסף של BeOk המיועד לילדים ונוער ועדיף לשאול שם.

על כל פנים, עייפות היא תופעת לוואי מוכרת וידועה של תרופות אנטי-פסיכוטיות בכלל ושל ריספרדל בפרט.

הרבה פעמים נוטים לומר שהעייפות היא סימפטום שלילי של המחלה, אע"פ שזה לא ההסבר היחידי והרבה פעמים העייפות היא תופעת לוואי של התרופה.

אני באופן אישי סבלתי מעייפות קשה בזמן שלקחתי תרופות אנטי-פסיכוטיות. עשו לי הרבה פעמים החלפה תרופתית וכל התרופות מעייפות. עם זאת, כל מטופל מגיב באופן שונה לתרופות, ויש מטופלים שסובלים פחות מהתרופות.

אם התופעה לא תחלוף, אז יכול להיות שטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה שבעטייה נתנו לבנך את התרופה, תביא אותו למצב שבו הוא לא יצטרך את התרופה כפי שקרה לי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריספרדל לילד בן 8 - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    02/09/2014

יתכן וזה יחלוף עם הזמן אך בכל מיקרה היתי מיתעצת עם הפסיכיאטר המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו