ויאפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאפקס
    יעלי
    04/09/2014

שלום רב אני נוטלת ויאפקס150 כבר תקופה ארוכה הכל היה טוב אצלי אלא שעכשיו נפרדתי מבן הזוג ואני עוברת כל מיני שינויים בחיים שלא נותנים לי מנוחה אני לא ישנה טוב כל היום מעלהמ דברים רעים בראש שעלולים לקרות יש לי ממש חרדות,דפיקות לב מואצות מה שלא היה לי הרבה זמן מה אני יכולה לעשות אני ממש מותשת כבר
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאפקס

הוספת תגובה

• צריך לפנות לרופא המטפל

שמוליק
    04/09/2014

שלום יעלי.

אכן, היפרדות מבן הזוג אמורה להשפיע על המצב הנפשי. זהו אירוע קשה, וזה נורמלי לחלוטין שהוא מקשה על המצב הנפשי.

צריך לפנות לרופא המטפל שמכיר אותך על מנת לעשות הערכה מחדש, ולתת טיפול המתאים למצב החדש. הרופא אמור להמליץ על שינוי בטיפול על פי הבנתו - בין אם לדעתו צריך להעלות את האינטנסיביות של הטיפול הריגשי ובין בשינויים בטיפול התרופתי שיכולים להתבטא בהעלאת מינונים או הוספת תרופות חדשות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאפקס - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    04/09/2014

שלום לך יעל
    המלצתו של שמוליק מקובלת עלי.
    גשי לרופא והרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו