לד"ר ערן בבקשה להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ערן בבקשה להכוונה
    אובד עצות
    17/04/2008

אני בחור בן 21 ובגיל צעיר סבלתי מהתמכרות לסמים אושפזתי לרישונה בגיל 16 ובשנית בגיל 18 ההגדרה הייתה התקף פסיכותי כתוצאה מהרעלה במוח ובכן ניגמלתי ובעיות הנפשיות פסקו הקפדתי לעבוד וליצור לי חברה יותר חיובית וכך היה הייתי מרוצה מי מראי החיצוני מיכולתי החברתיים חיי המין והכי חשוב שאהבתי את עצמי אחרי הדיכאונות והבדידות בסם ליפני כארבעה חודשים כבלתי"התקפ מני"שכלל חוסר שנה נימרצות קשורי שיכות הלוקיית תחושת כול יכול תחושה שאני מעל האנשים וכול מיני תפיסות מטורפות אחרי אישפוז של שבוע פסק הכול השארו אותי שם חודש עבר קרוב ל4 חודשים השארו אותי עם ליטיום רספרידל ונוגד דיכאון קשרי עם חברי ועם נשים ניתרחכו בשל בושתי אני חש כאילו הכול הישתנה החשיבה כאילו מרחפת ולא זורמת כאילו אני לרוב בוהה ועונה ולא מיצר וזורם כמו כולם חוסר חייות מסויימת שזוהי עיקר בעייתי כי היא גורמת לחוסר ביטחון וחוסר נוכות במגע עם אנשים אני נכון לעזור לעצמי אח שפניתי למחלקה דרשו ממני להמתין למרפאות חוץ היתלוננתי איו סוף למישפחתי אני חש תלותי דבר הפוגע בי מאוד אני זקוק לשיקום ובדיקה נוספת בשל הבעייה שציינתי ותעסוקה אח בסוף אני יושב לבד מתוסקל ומבוייש אני חש כי מיתנערים מימני אני חש שלא מגיע לי להיות שלושה חודשים בקוטלי הביית מבודד עם כול התחושות האילה בבקשה יעץ מה לעשות ולמי ליפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ערן בבקשה להכוונה

הוספת תגובה

• שובה לאובד עצות

ד''ר ערן ואדים הראל
    21/04/2008

אתה צריך לפנות למרפאה אזורית באיזור מגוריך. לעיתים התורים ארוכים במרפאות אך עליך לפנות אליהם ולהדגיש את הדחיפות שבכך. במידה וזה לא מספיק ישנה אופציה של אשפוז יום שאת זה גם כדאי שתברר עם הרופא המטפל. אתה צודק בכך שאתה צריך מסגרת שתכוון אותך בטיפול ובשיקום.
    בברכה, דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו