מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי אתה שמוליק?שרון17/09/2014
מה ההכשרה שלל ו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי זה שמוליק?
רונן18/09/2014שמוליק הוא סתם אחד שמשעמם לו בחיים נדחף ומתיימר להיות רופא .
אין לו שום הכשרה מקצועית ולדעתי הוא גורם נזק גדול מאוד פה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן או מי שאתה! - אתה סתם קנאי!
נאוה29/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו -
נאוה29/09/2014מספיקה סיכה 1 בכדי להוציא לך את האוויר, כי אתה סתם בלון נפוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אתה שמוליק? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/09/2014שמוליק פעיל בפורום מזה זמן רב.
הוא לא רופא, אך הידע שלו מרשים ובמיוחד ניסיון החיים שלו.
לדעתי, הוא צריך להיות מטפל , לעשות הסבה מקצועית..
עם הכשרה מקצועית, אין לי ספק שיוכל לעזור ולתרום לרבים, הרבה יותר.
קדימה שמוליק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
שמוליק18/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם ד"ר יונתן
שיר18/09/2014אכן שמוליק איש חכם שאוהב לעזור בפורום. ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוזר רופא ואני מסמיכה אותו
תותי29/09/2014שמוליק שאפו על הסיוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
תותי29/09/2014הוא עוזר רופא ואחד ויחיד בכל הפורומים ואני גרה בפורומים האלה. הוא מקפיץ יחד עם. דר דוידור את הפורום פי מונים משאר הפורומים אשר אינם ידידותיים למשתמש לעומת פורום בי אוקי. שמובילים אותו בעיקר. דוידור ושמוליק. ישר כח לשניהם לשתי הרופאות האחרות שגם הן. מסייעות אך לפי דעתי פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אכן קורה
שמוליק04/11/2014שלום ד"ר דוידאור.
אכן, זה קורה. התחלתי ללמוד השנה פסיכולוגיה.
אני רואה שהלימודים משפרים באופן משמעותי את ההרגשה שלי.
תודה רבה על העידוד וההמרצה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה שמוליק
רואי04/01/2015ניכר שיש בשמוליק רצון וכנות
נדירה לעזור לתמוך ולתרום מהידע
שצבר בחייו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)