בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    נאור
    19/09/2014

שלום היתי אצל עובדת סוציאלית ואמרו לי שכנראה יש לי אספרגר בלי קשר להתקפי עצבים דכאונות ואולי גם חרדות על הדרך רציתי לדעת אם אפשר לטפל באספרגר הזה אם יש שעטות טיפול למה קשה לי לחיות ככה ..אני בן 23 לא עבדתי בחים ואני רק בבית ועשיתי צבא שנתים וחצי היה לי קשה ..אפילו לאבטחה בלי נשק לא קיבלו אותי לא יודע למה..מסדרן בסופר העיפו אותי אחרי שעה..ואני גם מעופף ממש תמיד אולי זה ניתוק..טוב אז אפשר תשובות תודה אני מיואש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תתעודד

שמוליק
    21/09/2014

שלום מאור.

תתעודד ואל תתייאש. אפשר לטפל בבעייה, וגם אם היו לפני כן נסיונות שלא הצליחו - אל תרים ידיים. תתעודד ונסה שוב.

מה בדיוק הטיפול הנכון - לכך צריך הערכה מקיפה ויסודית יותר של איש מקצוע, וצריך לקחת בחשבון שהרבה פעמים אין התאמה בין המטפל למטופל ואין בכך כדי להעיד על חוסר מקצועיות של המטפל, וצריך לנסות מטפל אחר...

שיהיה בהצלחה,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/09/2014

יש אפשרות קיום לעזור..
    ממליץ לפנות למטפלים / מרכזים ספיציפיים לטיפול באספרגר ואוטיזם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו