מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה באבחנהשושי20/09/2014
שלום
אני בת 27 ובמשך שנים רבות הייתי בן אדם עצבני.. בתור ילדה הייתי שורטת לעצמי את הפנים מעצבים אבל נרגע לי,
בגיל 21 עד 24 עברתי שנים של חרדה שהתמודדתי איתה בעצמי ללא כדורים.
רק בזמן האחרון התחלתי להבין שהעצבים שלי מוגזמים..
עם חבר שלי הגעתי למצב שכשאני מתעצבנת אני מרימה ידיים נותנת איזה בוקס או סטירה חזקה מעצבים.. עם ההורים אני תמידי מתפרצת אפילו כששואלים אותי אם אני רוצה לאכול.
ואני יכולה להגיע למצב שאני שוכבת במיטה ופתאום בלי סיבה מוצדקת עולה לי גל של עצבים אז אני חייבת לתת בוקס לקיר או לפרוק את זה !
וזה לא נראה לי תקין..
אני מרחיקה את הסביבה שלי אני מתעצבנת בקלות
אני הורסת את הקשר עם בן זוגי כי יש לי מצבי רוח ובמיוחד פוגעת בהורים שלי ובוכה בגלל זה.
יש לי מצבי רוח מאז ומעולם ותמיד חשבתי אולי בגלל שאני מפונקת בגלל שאני לא יודעת לקבל לא.. המשפחה שלי תמיד עמדו דום בקפריזות שלי ואולי אני אוהבת שהכל הולך לפי מה שאני רוצה .. אלה אם יש לי בעיה שחייב לאבחן .. אולי אני צריכה לבדוק את המערכת העצבים? בבקשה חייבת עזרה כיוון ויעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעשות הערכה מקיפה יותר
שמוליק21/09/2014שלום שושי.
יכול להיות שמשהו לא תקין במערכת העצבים, אבל רוב הסיכויים שישנם גם מרכיבים ריגשיים ואולי גם סביבתיים שגורמים להתקפי הזעם.
כדאי ללכת לפסיכיאטר שיבדוק את העניין בצורה יסודית, וכמובן שניתן לטפל ולשפר את רמת החיים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה באבחנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/09/2014לא ניתן לאבחן על סמך התיאור הנ'ל ללא בדיקה מקצועית ומקיפה.
אני יכול להעריך בלבד,
שמדובר באישיות גבולית עם מרכיב דו קוטבי.
הטיפול הטוב ביותר, שילוב תרופתי עם שיחות דינמיות - תובנה, טיפול ארוך טווח.
ממליץ על בדיקה מסודרת, אבחון, תכנון טיפול.
יש הרבה מה לעשות ועל פי התיאור את וסבלת מאוד , לדעתי חובה להפסיק את הסבל בהקדם בתרופות, ולישקול שיחות לשם הקלה במרכיב הפסיכולוגי לטווח ארוך.
בהצלחה ולא להתיאש, את לא לבד ויש אלפים רבים שסובלים בתסמונת קלינית דומה ומצליחים לשפר את איכות החיים או לפחות להפחית את סבלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)