שאלה,חייב עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה,חייב עזרה!!
    888
    25/09/2014

שאלה לי אליכם,בעבקבות תהליך חזרה בתשובה של כמה שנים,עליתי מאד גבוה,ועם הזמן ועם ההתערבבות שלי עם העולם החילוני פשוט יצאתי מדעתי,השתגעתי,אני לא מתפקד כמה שנים כבר,איבחנו אותי כסכיזופרן,לא היה לי אף פעם התקף פסיכוטי האבחנה זה בגלל חשיבה לא מאורגנת,אינני מצליח לתפקד כי החשיבה כאילו שבורה ולא מאורגנת ולא הגיונית,לקחתי שנה סרווקוול וגם ציפרמיל,היום אני שנה בלי שום תרופה כי אני לא פסיכוטי ולכן הפסקתי לא אהבתי את השינוי שהם גרמו לי,מה אני עושה במצב כזה? חייב עזרה!! המשפחה לוחצת עליי לנסות שוב תרופות וגם הפסיכיאטר אני ביינתים מתנגד אבל אני לא רואה שום אפשרות לשקם את עצמי בכוחותי ניסיתי כבר הרבה זמן וכבר אין כוחות ואין לי תאפשרות לחזור לעצמי בכוחות עצמי המצב הוא יותר קשה!!

אני בן אדם שעשה שירות צבאי מלא,לא היו לי שום בעיות חברתיות אף פעם,מעולם לא חשבתי ולא דמיינתי את עצמי בכיוון של פסיכיאטריה!!

התרופות לדעתי דפקו לי תמוח והפכו אותי להיות כמו סוג של אוטיסט שקשה לו ליצור תקשורת,זיכרון נפגע,וכל התחושה העצמית שלי נחלשה מאד ודי נעלמה,זה דברים שלפני שניסיתי תרופות לא היו קיימים!! בכל מקרה צריך הכוונה מה לעשות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה,חייב עזרה!!

הוספת תגובה

• אפשר לטפל בשיחות

שמוליק
    28/09/2014

שלום.

אפשר לטפל בשיחות. אפשר אפילו ללכת לפסיכיאטאר (!) שמטפל בפועל גם בשיחות (כמו כל הרופאים של הפורום שבפועל מטפלים גם בשיחות) ולבקש טיפול ללא תרופות.

חזרה בתשובה יכולה להוביל למצבים המזקיקים טיפול נפשי.

גישתם של אנשי דת בעניין חלוקה: יש כאלה שפוסלים טיפולים נפשיים שאינם מבוססים על הדת, ויש כאלה שלא. לדעתי, צריך להפעיל שיקול דעת של כל מקרה לגופו; לפעמים רב עדיף על פסיכולוג ולפעמים פסיכולוג עדיף, ולפעמים צריך איזה שילוב של השניים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו