ציפרלקס וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וחרדות
    שלום
    26/09/2014

שלום , בעקבות המלצת הפסיכולוגית שלי התחלתי ליטול ציפרלקס לטיפול במחשבות חודרניות וחרדה . היום זה היום ה 3 שאני נוטל חצי כדור , מאז שהתחלתי ליטול את התרופה החרדות התגברו בקיצוניות , יש רגעים שהחרדה תופסת מקום ויש רגעים שאני מרגיש מאוד חד . אבל שהן מגיעות זה מטריף לי את המוח . הפסיכולוגית שלי לא זמינה , רציתי לשאול האם כדאי להמשיך את הטיפול או להפסיקו ? זה ממש מקשה עלי לנהל יום נורמלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וחרדות

הוספת תגובה

• ציפרלקס

דני
    26/09/2014

בתחילת הטיפול זה נפוץ מאוד שהוא מגביר חרדה
    בניגוד לסרוקסט שמרגיע ישר על ההתחלה
    אם בחרת להשתמש בתרופה זו(ציפרלקס רצוי להשתמש בבנזודיאזפינים לשבועיים הראשונים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלום
    26/09/2014

זה הגביר לי את החרדות בקטע הזוי .. יש לי מחשבות הזויות לגמרי ואני לא מצליח לשמור על איזון. פחות מחשבות אובדניות , אני מאוד היפוכונדר אז יש לי תחושה של לפחד מלהשתגע לגמרי . והתרופה ממש הגבירה את זה .. לא יודע מה לעשות . אם יש לכם עצות בשבילי אני אשמח , תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו